dilluns, 9 de gener del 2017

ES DEIA VANESSA. ON ÉS ARA?

Autor: Armand Matias Guiu
 La Vanessa semblava preocupada per algun fet anguniós; alguna recança la consumia per dins. L'Adrià, en Pep, el Gafes i el Sòmines van acordar d'acceptar-la al seu grup sense fer-li cap pregunta, però absolutament decidits a esbrinar què amagava. Arran d'unes colònies prop del llac Montcortès es van precipitar els esdeveniments...Una novel·la trepidant que no podràs deixar fins que l'acabis.




34 comentaris:

  1. ES DIA VANESSA. ON ES ARA?
    El que m’ha agradat més de la novel·la ’’ Es deia Vanessa. On és ara?’’ ha estat quan estan de càmping perquè em recorda quan jo anava de càmping amb els meus amics.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és doble: per una banda transmetre’ns el valor de l’amistat perquè és un valor sentimental i per una l’altra fer-nos passar una estona divertida perquè algun cop m’ha fet riure.

    ResponElimina
  2. Es deia Vanessa .On es ara?
    El que m’ha agradat més de la novel·la ’’ Es deia Vanessa .On és ara?’’ ha estat quan anaven al campament escolar perquè em recorda quan hi vaig anar amb els meus amics i la família.
    Jo crec que l’objectiu de l´autor de la novel·la és que quan ho llegim ens divertim i que ens posem a la seva pell i que ens imaginem què passa, qui ho fa....

    AbrilMasó

    ResponElimina
  3. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara? El que m’ha agradat més es quan començaven entrar al bosc perquè hi havia molta aventura i a mi m’agrada molt l’aventura.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre algun valor perquè la Vanessa s’estimava molt el seu pare i per això es va apuntar a aquestes colònies i poder descobrir on estaven les joies.

    Martí

    ResponElimina
  4. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa on és ara?» ha estat quan el lladre apuntava amb la pistola a la Vanessa perquè he sentit por a l’hora de llegir-lo.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre’ns que la Vanessa ha passat per moltes coses difícils però també ha estat un llibre entretingut i divertit.

    Cesc

    ResponElimina
  5. Genís Sacrest

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és que vol transmetre el valor de la companyonia perquè aquest grup d’amics s’ajuden uns als altres i mai s'enfaden. I també ens fa passar una estona divertida i entretinguda.

    ResponElimina
  6. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan diuen que la Vanessa la van amagar dins un pou perquè quan ho van dir em vaig imaginar el pou de casa la meva iaia.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor d’aquesta novel·la és fer-nos passar una estona divertida llegint-la com per exemple quan la troben dins el pou i també transmetre un sentiment: quan el seu pare està mort i pot transmetre tristesa.


    Jaume Fàbrega

    ResponElimina
  7. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat la part que baixen pel riu fent ràfting, perquè a mi m’agraden molt els esports aquàtics.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és fer-nos passar una estona divertida però alhora transmetre’ns un valor: que quan tens un amic és important ajudar-se mútuament.

    Àlex Bigas

    ResponElimina
  8. El que m’ha agradat més de la novel·la «ES DEIA VANESSA. ON ES ARA?» ha estat quan la Vanessa troba el botí de les joies perquè em demostra que la Vanessa vol recuperar el bon nom del seu pare ja que s’ha mort per culpa dels lladres .

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és fer-nos passar una estona divertida
    llegint-la, però alhora ens transmet un valor important que és que la Vanessa ho supera tot després de l’accident d’ella i del seu pare.

    ResponElimina
  9. El que m'ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat que l'Adrià hagi volgut ajudar a la Vanessa i gràcies això va poder salvar-la.
    Jo crec que l'objectiu de l'autor de la novel·la és transmetre'ns un valor; jo crec que aquest valor és que si ve a l'escola una persona nova doncs que tingui les portes obertes i tu l'acceptis tal com és. ISAAC

    ResponElimina
  10. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan la Vanessa i l’Adrià se’n van a dormir en un graner i els desperta un home cridant i apuntant-los amb una escopeta perquè feia molt de riure i era un fragment divertit.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és fer-nos passar una bona estona perquè és un llibre molt divertit.

    Èric

    ResponElimina
  11. El que m’ha agradat més de la novel·la ‘’Es deia Vanessa. On es ara ? ‘’ ha estat quan l’Adrià i la Vanessa feien Ràfting. M’ha agradat perquè per a mi el Ràfting seria una cosa inoblidable, que m’agradaria practicar.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és fer-nos passar una estona divertida i alhora t’explica que els amics et poden transmetre algun valor i molta amistat.

    ResponElimina
  12. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan se’n van anar de colònies tots els amics amb la monitora Montse perquè en aquestes colònies van passar moltes aventures molt divertides.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre el valor de l’amistat. El llibre també és molt divertit i ens venen ganes de llegir-ho.

    Cristina Isern Mesas

    ResponElimina
  13. El que m’ha agradat més de la novel·la ‘‘ Es deia Vanessa. On és ara? ’’ ha estat quan els quatre amics es van ajuntar amb els quatre «cap de pardals» per buscar la Vanessa. Van trobar una masia i van entrar per investigar creient que podia estar a dins, i finalment la van trobar dins del pou.
    Elena Diana Stirbu
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre el valor de l’amistat i també fer-nos passar una bona estona, perquè també ens diu que hem d’ajudar a la gent del nostre entorn que ho necessita. Llegint aquest llibre m’ho he passat molt bé.

    ResponElimina
  14. El que m’ha agradat més de la novel·la ’’Es deia Vanessa. On és ara?’’ ha estat quan la Vanessa desapareix dins el llac i és un misteri i a mi m’encanten les aventures i els misteris.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és fer-nos passar una estona divertida i també transmetre'ns el valor de la confiança i el treball amb grup i que ens hem d’ajudar uns als altres; els amics s’estimen i farien qualsevol cosa pels altres.
    Sílvia Dou Castillo

    ResponElimina
  15. El que m’ha agradat més de la novel·la,´´es deia Vanessa. On és ara?`` ha estat que tots els nens estaven enamorats de la Vanessa i sempre l’ajudaven.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre un valor: mostrar que la Vanessa és molt tossuda i ho prova tot i tant que sempre aconsegueix el que es proposa.

    Enric Fajula

    ResponElimina
  16. El que m’ha agradat més de la novel·la « Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan van trobar a la Vanessa en un pou. No perquè la deixessin allà, sinó perquè l’havien trobat i el fet havia acabat bé.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre'ns algun valor, perquè no te n’has de fiar de certa gent. Però per sort tens amics que et poden ajudar. I que si tens algun problema només els hi has de dir.

    Sheila Hormigo Ruiz

    ResponElimina
  17. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan la Vanessa i els seus amics baixaven pel riu fent ràfting perquè aquella part és molt emocionant i aventurera.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre que el valor de l’amistat és molt important i que sempre hem d’estar units amb els amics.

    ResponElimina
  18. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan se’n van anar de colònies tots els amics amb la monitora Montse perquè en aquestes colònies van passar moltes aventures molt divertides.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre el valor de l’amistat. El llibre també és molt divertit i ens venen ganes de llegir-ho.

    ResponElimina
  19. El que m’ha agradat més de la novel·la ha estat quan a mesura que anava llegint el llibre no sabia què passaria (era com un misteri). El moment que m’ha agradat més és quan l’Adrià i la Vanessa estaven a un hotel no sabia si l'home seria amable o no els deixaria passar.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor és passar una bona estona perquè jo crec que quan llegeixes un llibre el que llegeixes t’ho imagines i per mi imaginar-me imatges en
    realitat em fa passar una estona divertida.
    QUERALT

    ResponElimina
  20. El que m’ha agradat més de la novel·la « Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan van trobar a la Vanessa en un pou. No perquè la deixessin allà, sinó perquè l’havien trobat i el fet havia acabat bé.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre'ns algun valor, perquè no te n’has de fiar de certa gent. Però per sort tens amics que et poden ajudar. I que si tens algun problema només els hi has de dir.

    Sheila Hormigo Ruiz

    ResponElimina
  21. El que m’ha agradat més de la novel·la ‘’Es deia Vanessa. On és ara?’’ ha estat quan els amics de la Vanessa la intenten trobar i fan tot el possible per trobar-la. He triat aquest fragment perquè m’ha transmès una sensació molt bonica.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre’ns algun valor. Jo crec que el valor és que els amics d’avui en dia no farien el que li han fet a la Vanessa: no l’ajudarien potser per por.

    Aniol Sucarrats

    ResponElimina
  22. El que m’ha agradat més de la novel·la ha estat quan a mesura que anava llegint el llibre no sabia què passaria (era com un misteri). El moment que m’ha agradat més és quan l’Adrià i la Vanessa estaven a un hotel no sabia si l’home seria amable o no els deixaria passar.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor és passar una bona estona perquè jo crec que quan llegeixes un llibre el que llegeixes t’ho imagines i per mi imaginar-me imatges en
    realitat em fa passar una estona divertida.

    ResponElimina
  23. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan se’n van anar de colònies tots els amics amb la monitora Montse perquè en aquestes colònies van passar moltes aventures molt divertides.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre el valor de l’amistat. El llibre també és molt divertit i ens venen ganes de llegir-ho.

    Cristina Isern Mesas

    ResponElimina
  24. El que m’ha agradat més de la novel·la ´´ Es deia Vanessa. On és ara?´´ ha estat quan l’Adrià i la Vanessa fugen dels perseguidors fent ràfting perquè per a mi ha estat força emocionant i força divertit.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre'ns algun valor i fer-nos passar una bona estona llegint, ja que llegir és molt important i ell ens ajuda a llegir una mica més cada dia.
    Júlia Roca

    ResponElimina
  25. El que m’ha agradat més de la novel·la Es deia Vanessa. On és ara? Ha estat quan s’ha escapaven fent ràfting per el Noguera Pallaresa perquè era molt una aventura i a mi m’agrada l’aventura. Jo crec que l’objectiu de l’autor ens vol per passar una bona estona llegint. He pogut imaginar els personatges.
    Lluc P.

    ResponElimina
  26. Genís Sacrest

    El que m’ha agradat més de la novel·la « Es deia Vanessa. On és ara ?» és el misteri que hi ha perquè té moltes parts misterioses, per exemple quan troben la Vanessa al pou, quan atropellen la Vanessa...
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és que vol transmetre el valor de la companyonia perquè aquest grup d’amics s’ajuden uns als altres i mai s'enfaden. I també ens fa passar una estona divertida i entretinguda.

    ResponElimina
  27. ES DIA VANESSA. ON ES ARA?
    El que m’ha agradat més de la novel·la ’’ Es deia Vanessa. On és ara?’’ ha estat quan estan de càmping perquè em recorda quan jo anava de càmping amb els meus amics.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és doble: per una banda transmetre’ns el valor de l’amistat perquè és un valor sentimental i per una l’altra fer-nos passar una estona divertida perquè algun cop m’ha fet riure.
    Núria Rey Valeri.

    ResponElimina
  28. Marc Codony Ventura
    El que m’ha agradat més de la novel·la “ ES deia Vanessa. On és ara? “ és quan la Vanessa i l’Adrià baixen fen ràfting.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor és que ens vol passar estones d’intriga.

    ResponElimina
  29. El que m’ha agradat més de la novel·la “ ES deia Vanessa. On és ara? “ és quan la Vanessa i l’Adrià baixen fen ràfting.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor és que ens vol passar estones d’intriga.
    Marc Codony Ventura

    ResponElimina
  30. El que m’ha agradat més de la novel·la «ES DEIA VANESSA. ON ES ARA?» ha estat quan la Vanessa troba el botí de les joies perquè em demostra que la Vanessa vol recuperar el bon nom del seu pare ja que s’ha mort per culpa dels lladres .

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és fer-nos passar una estona divertida
    llegint-la, però alhora ens transmet un valor important que és que la Vanessa ho supera tot després de l’accident d’ella i del seu pare.
    Ferran palomeras

    ResponElimina
  31. El que m’ha agradat més de la novel·la ‘’Es deia Vanessa. On es ara ? ‘’ ha estat quan l’Adrià i la Vanessa feien Ràfting. M’ha agradat perquè per a mi el Ràfting seria una cosa inoblidable, que m’agradaria practicar.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és fer-nos passar una estona divertida i alhora t’explica que els amics et poden transmetre algun valor i molta amistat.

    Pol Cosp

    ResponElimina
  32. El que m’ha agradat més de la novel·la «Es deia Vanessa. On és ara?» ha estat quan la Vanessa i els seus amics baixaven pel riu fent ràfting perquè aquella part és molt emocionant i aventurera.

    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre que el valor de l’amistat és molt important i que sempre hem d’estar units amb els amics.

    bernat tresserras

    ResponElimina
  33. El que m’ha agradat més de la novel·la ‘‘ Es deia Vanessa. On és ara? ’’ ha estat quan els quatre amics es van ajuntar amb els quatre «cap de pardals» per buscar la Vanessa. Van trobar una masia i van entrar per investigar creient que podia estar a dins, i finalment la van trobar dins del pou.
    Jo crec que l’objectiu de l’autor de la novel·la és transmetre el valor de l’amistat i també fer-nos passar una bona estona, perquè també ens diu que hem d’ajudar a la gent del nostre entorn que ho necessita. Llegint aquest llibre m’ho he passat molt bé.

    Elena Diana Stirbu

    ResponElimina
  34. Jo crec que aquest llibre està molt bé, perquè a més de que és una situació real i si estàs passant alguna situació similar et pot ajudar a superar-la i desde el meu punt de vista està molt ben narrat. En molts moments et fiques dins la pell del protagonista i aquesta idea està molt ben pensat

    Sergi Buch

    ResponElimina