diumenge, 6 d’octubre del 2013

Lectures + a +!

Si ets un BON lector,  DEIXA els teus comentaris!

Els  PUBLICAREM!


15 comentaris:

  1. Arnau Grabolosa
    Títol: Harry Potter i el calze de foc
    Autora: J.K Rowling

    M'han agradat també els quatre anteriors, però en especial aquest, perquè trobo que és més emocionant, i el final és molt intrigant i terrorífic. M'ha encantat. Ara voldré llegir el següent, perquè els llibres de Harry Potter no m'han decepcionat mai

    ResponElimina
  2. Marc Dominguez
    Títol: El Diari del Greg Un pringat total
    Autor:Jeff Kinney

    Aquesta és una novel·la que mostra els fets de la vida quotidiana des de un punt de vista adolescent.
    Et fas un fart de riure.
    He llegit tres llibres d'aquesta col·lecció i tots m'han agradat molt. Són molt divertides perquè al protagonista sempre li passen fets molt graciosos. Per altre banda, també ensenya quin és el poder de l'amistat verdader, què fan els amics quan s'estimen de veritat.

    ResponElimina
  3. Paula Solà
    Títol: L'anticlub
    Autor: Àngel Burgas

    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè les diferents coses que fan com a club, són molt divertides. A mi la que m'ha agradat més ha estat l'experiment. Ara tinc ganes de llegir el club de la cistella, que és el llibre que continua a l'anticlub.
    També m'ha agradat molt la reflecció que fa al final del llibre.
    En general el llibre m'ha agradat tot i que hi ha hagut capítols que no és que hi hagi trobat res d'interessant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ha agradat molt el teu comentari ,
      a més a més ara m'he enganxat a llegir-lo .

      Moltes gràcies
      Paula

      Elimina
  4. Claudia Garcia
    Títol: Jo Elvis Riboldi: Tu Emma Foster el musical
    Autor: Bono Bidari
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè em fa passa una estona molt divertida.
    L'escola de l'Elvis té greus problemes econòmics; està a punt de tancar. L'Elvis i els seus amics no poden permetre-ho, i decideixen muntar un musical per recaptar fons. Una gran festival dels musicals més famosos, en la qual l'Elvis torna a trencar... .

    Respon.

    ResponElimina
  5. Roger Planella
    Títol: 666 calaixos.
    A mi aquest llibre personalment no m'ha agradat gaire. En el moment que el vaig escollir em pensava que seria un llibre de misteri dels que m'agraden. El toc de misteri però els temes que tracten em semblen massa irreals. Una altra opinió és que es fa pesat el tros que el nen va cada dia a la oficina d'objectes perduts i va obrint tots els calaixos.
    Aquesta obra no la recomanaria llegir a la gent que li agraden els misteris que tracten sobre la realitat.

    ResponElimina
  6. Claudia Garica
    Títol:Jo, Elvis Riboldi, i Murfi l'extraterrestre
    Autor:Bono Bidari
    Com tots els llibres que he llegit de la col·lecció Jo Elvis Riboldi, aquest ha set el mes divertit a més de fer-te passa un bon rato.
    Va d'un nen que es diu Elvis Rovoldi, com sempre fa trapelleries. Però un dia tot canvia, amb el seu amic van troba un extraterrestre. Tenen que empediar que la gent el descobreixen, però per mala sort aixo no pot ser..... .
    Com reaccionaran el poble? Que li faran? So craurant o no?
    llegui-lo

    Respon

    ResponElimina
  7. Títol: Serena
    Autor: Dolors Garcia i Cornellà
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè a part que la història està molt ben pensada i és molt original, et fa reflexionar molt, i has de pensar què faries si et trobessis en aquest cas. És un llibre que et fa patir perquè al principi sembla que tot acabarà molt i molt malament però al final acaba bé, estava clar que rescatarien a l'Anselm i podria tornar a casa, però jo no m'imaginava que la Gelvira es moriria perquè en tot aquest temps ha estat la "mare", però pel meu gust no s'hauria d'haver mort.
    En general el llibre és bonic. Us el recoman-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. m'agradaria que em diguessis la final del llibre perquè el vaig agafar de la biblioteca de l'institut i ja no em deixaven més temps per llegir-lo (perquè estava sol · licitat) la meva pregunta és: de que es mor la Gelvira ?
      m'àries un gran favor !

      Elimina
    2. El llibre té un final amb dos vessants, d'una banda torna l'Anselm però malauradament la Gelvira mor al llit d'unes febres.
      Si vols comentar-me alguna cosa, ja ho saps.
      Paula

      Elimina
  8. Roger Planella
    Títol: Cavall de guerra
    Autor: Michael Morpurgo

    A mi aquest llibre personalment, m'ha encantat igual que la seva pel·lícula. M'ha agradat per tres raons: la primera, és que es parla d'un fet històric que en aquest cas és la primera guerra mundial, l'altre és perquè és un llibre d'aventura i els llibres que m'agraden més van d'aventures i l'altre i la que m'ha sorprès més ha estat la forta amistat que hi ha entre l'Albert i el seu cavall, la raó de que m'hagi agradat per l'amistat és perquè et demostra que l'amistat ho venç tot.

    ResponElimina
  9. Paula Solà
    Títol: El petit príncep
    Autor: Antoine Saint-Exupéry

    A mi, personalment, aquest llibre no m'ha agradat gaire. Em pensava que seria un llibre diferent de tots i no ha estat així. En molt capítols em perdia i quan començava el següent llavors si que ho entenia, m'he fet bastant de lio. Molta gent m'ha dit que m'agradaria però el problema, és que no és el meu tipus de llibre.
    En general no m'ha agradat, però segur que a molta gent li agradarà.

    ResponElimina
  10. Paula Solà
    Títol: Han segrestat les bessones
    Autora: Mercè Masnou Ferrer

    Aquest llibre, per a mi, és fantàstic. M'ha encantat. La història és d'aventura i misteri, tot i que tu ja saps a on estan les bessones des del principi. No es fa pesat perquè és molt curt.
    El que fa gràcia, és que tu t'esperes que siguin dues bessones iguales, en canvi són ben diferents. Una rossa, l'altre morena, una arrissada, l'altre cabells llisos...
    Si hagués de posar-li una nota li posaria un 10 perquè crec que és un llibre fantàstic, però potser a algú no li agrada gens.
    És un llibre que recomano tan a qui els hi agrada llegir com als que no.

    ResponElimina
  11. Charlie i la fàbrica de xocolata
    Roald Dahl

    Si us ha agradat la pel·lícula, el llibre us encantarà. La història té uns detalls que el fan molt entretingut i no hi ha cap moment que t'avurreixis, us el recomano!!!

    ResponElimina
  12. Títol: Peter Pan
    Autor: J.M Barrie

    Aquest llibre me'l va recomenar una nena, i vaig pensar si ja he vist la pel·lícula, perquè m'havia de llegir el llibre? Però jo me la vaig creure. I sincerament és bastant semblant a la pel·li però hi ha moments que al llibre, es veuen més reflexats i potser amb més crueltat, ja que suposo l'objectiu de la pel·li era per a nens més petits, i no els volien fer passar una mala estona.
    Si us agrada la història de Peter Pan, jo us recomano que us el llegiu.

    ResponElimina