divendres, 15 de febrer del 2019

Segur que tinc temps de llegir!

Una entrada a punt per comentar amb dues ratlles el llibre que he llegit o que llegeixo o senzillament anotar quin llibre és i recomanar-lo!


T'apuntes a fer-ho!


13 comentaris:

  1. Jo m’he llegit un llibre anomenat GIRL ONLINE: Una chica en Nueva York. És un llibre que explica la vida i els problemes d’una noia. El recomano si t’agrada aquest tipus de novel·la.

    ResponElimina
  2. Busco a violet park: Jenny Valentine

    Jo no recomano gaire aquest llibre, ja que es fa molt pesat. La història és molt maca, perquè va que un nen busca a una noia morta que creu que té una gran història amb el seu pare que havia desaparegut; i al final descobreix un gran fet.
    Tot i això a mi no em va agradar gaire com a llibre d'aventures.

    Marta Sidera

    ResponElimina
  3. Us recomano "Finis Mundi" de Laura Gallego García
    A un jove monjo li assalten l'abadia amb un llibre sagrat. Aquell llibre parla sobre una profecia, el qual el monjo segueix. I la profecia diu que hi han tres eixos del temps: el del present, el passat i el futur. Aquests eixos estan repartits per tot Europa, i al ajuntar-se es pot evitar l'apocalipsis, i per això el monjo els vol. Durant el viatge coneix molts personatges, a la vegada que perills. Aconsegueixen els protagonistes reunir els eixos, o l'apocalipsis reina sobre la terra?

    ResponElimina
  4. Recomano llegir el llibre tot o res del diari del Greg ja que penso que és un llibre molt interessant i sobretot cal destacar que és molt intrigant i t'hi podries passar tot el dia llegint-lo a causa de la seva inquietant argumentació.

    ResponElimina
  5. Us recomano "Rut sense h" de Muriel Villanueva.

    La Rut és una nena que té 16 anys, ella comença el batxillerat artístic. La Rut és una nena normal i corrent tot i que li falta un tros d'ella mateixa, té una llarga cicatriu que li ocupa tota l'esquena, degut a un càncer de ronyó que va patir quan tan sols tenia 5 anys. Amb 16 anys tan sols viu amb un ronyó, desitjant que aquest no li deixi de funcionar. Aquesta cicatriu que s'amaga sota camises amples i llargues, per a ella és una gran vergonya, però el seu grup d'amigues l'ajuden a superar aquesta por. És un llibre ens ensenya que totes les nostres pors i inseguretats es poden superar.

    ResponElimina
  6. Dioses de l'Olimpo és una saga de 5 llibres d'aventures que tracta del deus de grecs i romans, tracte principalment de dos semideus un grec i un romà, un fill de Poseidon i l'altre de Júpiter, es perden i han de relacionar-se amb altres deus... en aquesta saga l'objectiu final és destruir a Gaia la mare de la terra, en Percy, la Piper, en Leo, en Jason, Annabeth, Grober, la Hazel i en Frank es reuniran per destruir a Gaia.

    ResponElimina
  7. Us recomano "El noi del milió" de David Walliams

    Al principi de l'historia, el protagonista, en Joe és un nen pobre, ell viu en un petit pis amb el seu pare, aquest traballa en una fàbrica i cobra molt poc al mes. La vida d'en Joe canvia quan el seu pare inventa un paper húmid per anar al bany i es tornen famoses, una setmana després de que el pare d'en Joe treies el paper húmid al mercat, ja havien tingut milers de ventes, aixó va fer que el seu pare es tornes ric. A partir d'aquell moment en Joe va tenir el que tota la vida havia desitjat, van anar passant els anys i un dia, un científics van descobrir que el paper que havia inventat el pare d'en Joe eren perjudicials per la salud. Llavors li va arribar una denuncia, havia de pagar tants diners que al final s'en no n'hi va quedar ni un. Tot i així, en Joe i el seu pare van seguir amb la seva vida i s'en van adonar que per ser feliços no fa falta tants diners.

    ResponElimina
  8. Diumenge al matí al peu del salze

    És un llibre que recomano, ja que és molt interessant, i et va generant intriga mentre va llegint, i al final, et donen un final inesperat i bonic.

    ResponElimina
  9. El llibre que estic llegint es titula EN YU I EN KEI TORNEN AL JAPÓ.
    És un llibre interessant. Tracta d’una familia que després de viure dos anys i mig a Barcelona torna al JAPÓ i explica com es troben ells i com se senten després de tornar a un lloc d’on van marxar quan eren molt petits.

    ResponElimina
  10. Hola!
    Jo m’he llegit els tres primers llibres de la saga de Harry Potter: ... i la pedra filosofal, ... i la cambra secreta i ... i el pres d’Azkaban. Tots tres són de J.K. Rowling i són recomanables 100%. Estic llegint ja el 4t, Harry Potter i el calze de foc perquè m’han encantat els anteriors, són molt divertits i inesperats, et fan entrar a tu mateix dins el llibre.
    Us els aconsello!

    ResponElimina
  11. Jo he llegit el llibre la química del cor de Krystal Sutherland i m’ha agradat molt la història ja que l’he trobat molt interessant així que sinó us l’heu llegit us el recomano!


    Ona Oliveda

    ResponElimina
  12. Us recomano "Harry Potter i el pres d'azkaban" de J.K. Rowling

    En Harry torna a l'escola de màgia de Howards, amb els seus amics, Ron i Hermione, i els hi arriba la notícia de que en Sirius Black, un pres molt perillós i que volia matar a en Harry, però al final l'história canvia...

    ResponElimina
  13. Us recomano"Un pringat total" de Diari de Greg

    Greg Heffley, el protagonista té un amic anomenat Rowley Jefferson.
    En l'institut hi havia una maledicció sobre un formatge; que era, que qui ho toqués tindria la maledicció del formatge.
    Un dia en Greg i Rowley a Halloween van molestar a uns adolescents. Al cap de uns dies es van enfadat molt i van estar una època que no es parlaven.
    Passat un temps els adolescents de Halloween els van enxampar i a Rowley li van fer empassar un tall del formatge maldicios.
    L'endemà la gent va saber que no hi havia formatge i per deduccions van culpar a Greg.
    Al final en Rowley el va defensar i aqui es quant es perdonen. Per el que es veu es un llibre totalment de aventures ja que per el mig de la historia ha passen moltes aventures.

    ResponElimina