diumenge, 15 de març del 2020

Llegim?

Pots escoltar el vídeo? Segur que sí! Anima't a fer-ho!



Pots llegir llibres, còmics, revistes, diaris...

Pots llegir el que més t’agradi.

Aprofita aquests dies per llegir, en trauràs un bon profit!

Només et demano un favor, si llegeixes m’ho dius. Obres un comentari i em dius  què has llegit, qui ho ha escrit i si ho has trobat interessant.


Gràcies!, i .... fins aviat!

15 comentaris:

  1. De moment m'he llegit dos llibres de la mateixa col·lecció, un es diu LOS HOLLISTER Y EL TESORO DE PUERTO RICO i l'altre es diu LOS HOLLISTER Y EL MISTERIO DEL RANCHO, aquests llibres els a escrit en Jerry West.
    Després d'acabar aquests dos llibres m'he ficat a llegir Geronimo Stilton el 7è viatge al regne de la fantasia i quan l'acabi llegiré un llibre de la Monismurf què és una influencer.
    Nicol Doblas

    ResponElimina
  2. Molt Bé Nicole!
    És genial que llegeixis!

    Carrie

    ResponElimina
  3. Hola Carrie de moment he llegit el llibre de les vambes vermelles, el primer, escrit per Ana Punset.
    Personalment aquest llibre m'ha agradat, ja que a mi no m'agraden els llibres tan adults, sinó més infantils, adolescents.

    MARINA SERRET

    ResponElimina
  4. Que bé Marina! Genial. L alectura va super bé per moltes coses: ens aporta coneixement, ens diverteix, ens fa lliures...

    Segueix llegint ara i sempre!

    Carrie

    ResponElimina

  5. El llibre que acabo de llegir es diu MENTIDA i és de la Care Santos. Aquest llibre m'ha encantat, no el podia deixar de llegir de tanta intriga que em deixava. L'he trobat interessantíssim, ja que explica una història que pot passar el dia, dia.


    Aquesta novel·la explica la història d'una nena, la Xènia, que a partir d'un comentari del llibre de J.D Salinger al qual li crida l'atenció, s'acaba enamorant de l'autor d'aquesta crítica. A partir d'aquí fa tot el possible per conèixe'l. Primer li envia correus als quals després de missatges enviats i reenviats, pot conèixer qui és l'autor del comentari que la va captivar, al final en Marcel li envia una foto d'ell. Ella, molt emocionada i inquieta per conèixe'l busca informació d'ell i el va a buscar. Però quan és l'hora de la veritat se'n va adonar que l'havien mentit. Es va enfadar molt però el final en Marcel li envia un paquet que arriba del centre de menors i li acaba explicant la veritat.

    ALÈXIA SERRET

    ResponElimina
  6. Molt bé Alèxia! Jo no l'he llegit aquest llibre, però me n'has fet venir ganes...

    Felicitats per haver-te entusiasmat en una novel·la.

    Estem en contacte.

    Carrie

    ResponElimina
  7. Jo he llegit la Historia de Julian, l'ha escrit R.J Palacio i es un llibre molt interesant i a mi m'ha agradat molt

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aisa! Si que ésmaca la Història de Julian... Quan vaig llegir-la vaig entendre, però no disculpar ni aprovar la seva actitud vers l'August ...

      Trobo que Wonder i El capítol de Julian, són molt interessants...

      Estem en contacte! I bona lectura!

      Carrie

      Elimina
  8. Hola Carrie!
    Ara m'estic llegint el llibre de Harry Potter 3: Harry Potter i el pres d'Azkaban, d'en Joanne Rowling. En aquest llibre Harry és el fiol d'en Sirius Black. Aquest s'havia escapat de la presó i tothom el busca, ja que és un mag molt poderós.
    Harry Potter és una saga que m'ha agradat molt, ja que ja m'he vist les pel·lícules, ja que té una trama molt bona i perquè en cada pel·lícula hi ha un misteri diferents tots provocats per en Voldemort, malvat, que vol matar al Harry ja que de petit el va intentar matar però amb la força d'amor de la seva mare es va salvar, i li va robar la força deixant-li una cicatriu al front.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé Amat! saps un secret que ara ja no ho serà... me'ls he llegit tots els llibres de Harry Potter i m'encanten...
      Saps quin altres m'he llegit més d'una vegada.. Memòries d'Idhún... Bufa te els aconsello... són preciosos igual que els de Harry Potter...

      Vinga anem parlant!

      Carrie

      Elimina
  9. Hola Carrie,
    aquesta setmana santa, he estat llegint DIARI D'UNA PENJADA 3. Ja m'he llegit tots els altres i només em faltava llegir aquest. Aquest llibre està escrit per Rachel Renée Russell.
    Com ja deus saber, tracta sobre una nena, la Nikki que escriu el seu propi diari d'aventures que normalment li passen a l'institut. Aquest, va sobre un concurs de talents. Ella no hi vol participar, però se li compliquen les coses i es veu "obligada" a participar-hi. Ella va a un institut privat, a casa seva no s'ho poden permetre, però està becada, ja que el seu pare és l'exterminador de plagues de l'institut. Un dia, el director el truca perquè hi vagi però la Nikki no vol, ja que ella pensa que quedarà amb ridícul per culpa del seu pare. La qüestió és que ha de participar perquè si no, haurà de canviar d'institut. El premi és aconseguir una beca. Al principi, queden desqualificats, però després se li acut una idea per participar-hi. Al final ho aconsegueixen, però no guanyen. Uns dies abans li va arribar una factura de la beca, però se n'adona que és falsa. A més a més el seu pare torna a tenir un contracte amb l'escola. Ella està contenta perquè sap que no haurà de canviar d'institut.

    A mi m'agrada molt tota la col·lecció del Diari d'una penjada.

    ResponElimina
  10. Caram Júlia, m'encanat que t'agradi llegir. T'has explicat molt bé i has sabut fer un resum del que tracata el llibre. Estic segura que tot i ser les aventures de la Nikki, aquesta novel·la tracat temes interessants que en podríem parlar una estona.
    Per exemple sobre l'esforç...o sentir vergonya dels pares... relació pàres fill...

    Gràcies per tota la feina feta!

    Carrie

    ResponElimina
  11. Hola de nou Carrie,
    aquesta setmana he llegit un altre llibre, DEMÀ ANIREM AL CAMP, JOAN! El llibre és escrit per Josep M. Fonalleras.

    El llibre va sobre un nen que es diu Joan. El seu pare li tenia una sorpresa preparada: anar al Camp Nou a veure un partit del Barça! Bàsicament explica: la nit abans, la samarreta, el viatge, l'estadi, la graderia, la gespa, els jugadors, l'himne, l'inici del partit... i el primer gol!

    A mi m'ha agradat molt aquest llibre, ja que és del Barça i perquè totes les sensacions que ha tingut en Joan, segurament el primer cop que hi vaig anar també vaig sentir el mateix, i avui en dia quan jo hi vaig em passa el mateix!

    ResponElimina
  12. Hola Júlia, Genial! ben explicat el comentari que has fet!
    Segur que a totes les persones que els hi agrda el futbol i en particular els seguidors del Barça, ela entusiasmaria llegir el llibre.
    Júlia Saps si hi ha algun llibre que ens parli de futbol, en què la protagonista sigui una noia?... és que a mi ara mateix no me'n ve cap a la memòria. He pensat que tu potser ho saps.

    En sveiem dimarts!

    Gràcies per tot Júlia!

    Carrie

    ResponElimina
  13. Hola Carrie,
    aquesta setmana he llegit un altre llibre, EL CLUB DE LES VAMBES VERMELLES. El llibre és escrit per Ana Punset.

    Va sobre quatre amigues: la Laia, la Frida, l'Eva i la Marta, són inseparables! S'han d'enfrontar a una decisió difícil: la Marta i la seva família se'n van a viure a Berlín! Perquè la distància no les separi decideixen fundar un club que les permetrà estar juntes per sempre!
    Al cap d'uns dies que la Marta se n'hagi anat, se n'adonen que hi ha un concurs de ball i que el premi és anar a Berlín per Setmana Santa. Elles preparen un ball juntament amb dues nenes més: La Raquel i la Susanna. Durant tot el temps que tenen per preparar-so tenen molts problemes però al final... Ho aconsegueixen! Aniran per Setmana Santa a veure la Marta a Berlín.

    El llibre m'ha agradat, sobretot perquè et dóna una "lliçó", que per molt que es compliquin les coses, s'ha de lluitar fins al FINAL!

    ResponElimina