dijous, 26 de març del 2020

Va de cine!

Si et sembla pots mirar aquesta pel·lícula o una altra... la qüestió és veure una pel·lícula i deixar un comentari.

Pots clicar: Mara i el Senyor del Foc


56 comentaris:

  1. La Mara només vol ser una noia normal i corrent, però descobreix que això no és possible quan comença a tenir visions sobre déus antics, herois i monstres estranys.

    A mi m'ha agradat molt!

    Carrie

    ResponElimina
  2. TOC TOC és la pel·lícula que més m'agrada, és una pel·lícula de comèdia, el director és Vicente Villanueva, els protagonistes són Rossy de Palma, Paco León, Alexandra Jiménez, Nuria Herrero, Adrián Lastra i Oscar Martínez, dura 96 min i va ser llançada el 2017.

    Diverses persones amb diferents trastorns obsessiu-compulsius (síndrome de Tourette, síndrome de Diogen, obsessió pel càlcul matemàtic, trastorn de comprovació compulsiva, obsessió de línia, obsessió bacteriana, etc.) són derivades a una consulta psiquiatre. Ha arribat el moment de la consulta i el metge no es presenta. Fins al final de la revelació del metge, era la persona menys esperada, la conversa del metge amb la recepcionista em va impressionar profundament, va ser un final espectacular.

    Us recomano veure tota la pel·lícula només per arribar al final. A més, la pel·lícula presenta una situació que fa que vulguis beure tota la pel·lícula.

    Pd: he canviat de pel·lícula pel fet que TOC TOC ja la tenia a mitges!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin comentari més escel·lent que has fet Jana!
      Jo no he vist la pel·lícula TOc-TOC, però si que vaig veure a Madrid l'obra de teatre i la veritat em va encantar.
      Vinga anem parlant!

      Carrie

      Elimina
  3. Hola Carrie, jo no sóc molt de mirar pel·lícules, sóc més de sèries, però vaig veure una ahir amb la família que es titulava MODO AVION, tractava d'una nena que estava enganxada al mòbil i de cop va tenir un accident i va anar a un lloc on no tenia cobertura i va aprendre moltes habilitats i va anar passant una sèrie d'aventures.
    La veritat és que va estar interessant i entretinguda, la recomano.
    Nicol Doblas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qu bé Nicole! Aquests dies ens va molt bé mirar pel·lícules i sèries... i és interessant compartir-ho amb tots nosaltres. Per això va bé tenir aquesta entrad del blogg...

      Continua així Nicole!

      Carrie

      Elimina
  4. La pel·lícula m'ha agradat i m'ha semblat interessant i molt fàcil d'entendre. La recomanaria a la gent ja que és entretinguda de veure.

    POL ESPUCHE LLORENS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé Pol! A mi també em va agrdar, no coneixia gaire res de la mitologia nòrdica i aquests dies me n'he estat informant!

      Estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  5. Hola Carrie, jo no sóc de veure pel·lícules familiars com la que has posat, m'agraden més les d'acció, com per exemple la que vàrem mirar ahir amb el meu pare, "Mission impossible nacion secreta". És una de les millors pel·lícules que he vist, és una trama trepidant en la qual mai saps que passarà i quan comences a especular que passarà, passa exactament el contrari. Tota la pel·lícula et fa estar amb un estat de tensió mentre la veus que fa que la gaudeixis més, per exemple hi ha un moment en què en Tom Cruise, l'actor que protagonitza la pel·lícula, es tira dins una espècia de reactor nuclear per al qual hi bombegen aigua, i sota del reactor hi han documents de l'estat que vol aconseguir, així que es fica el neoprè i es tira sense pensar-so sense cap bombona d'oxigen!
    És una de les meves pel·lícules preferides i la recomano moltíssim.

    Arnau Casanovas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uala! quin bon comentari Arnau... A mi també m'agraden les de Misión Imposible... encara recordo la 1a de la saga que vaig veure al cine... va ser en una sala de Girona i em va semblar increíble.

      Compartir escrits, saber que hi som... aquests dies tan estranys que ens toca viure, doncs en fa més propers.

      Estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  6. Hola Carrie fa uns quants dies que no he vist ninguna pel·lícula, peró si em recordo l'utima pel.licula va ser que es diu Mall Cop, es tracta d'una pel·lícula de comèdia que és una persona amb una mica de sobrepès i que és policia, que té una missió en un hotel de 5 estrelles, durant aquelles missions li pesaven coses molt rares.
    És una pel·lícula que el tornaria a veure i que m'ha fet molt de riure.

    HARKRRISH SINGH

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, si et va fer riure i passar una bona estona... torna-la aveure...segur que la gaudiràs molt!

      Estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  7. TALLGIRL es una pelicula que m'ha agradat molt i que va sobre una nena que es molt alta i que la gent del seu institut s'enriu pel simple fet de ser alta i no poder tenir una altura normal i la seva vida canvia quan arriba un nen mes alt que ella en el seu institut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aisa! Que bé saber de tu... Saps aquestes pel·lícules que tracten temes de diferències, d'accepatció d'un mateix i dels altres ... a mi també m'agardaen molt! ës a Netfleex la pel·lícula? A veure si la puc mirar i en pòdem parlare més detingudament!

      Estem en contacte.

      Carrie

      Elimina
  8. Hola Carrie!!!
    Durant tots aquests he estat mirant un munt de pel·lículas i series, de moment la pel·lícula que m'ha agradat més i la he disfrutat, ha set una que es titula "Ocho apellidos Catalanes" ja la havia vist i la volia recordar. Si vols la pots trovar al Netflix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jan! L'he vist.. i "Ocho apellidos vascos "també. Les trobo creatives i divertiudes. Els actors treballen molt bé... són bons professionals...

      Una abraçada

      Carrie

      Elimina
    2. Hola carrie.
      Jo ara mateix no estic mirant cap sèrie, sí que eh mirat alguna pel·lícula però fa poc vaig mirar una sèrie que en tenia moltes ganes i és Elite, és una sèrie d'un institut i bueno van passant coses...
      Fa poc van treure la 3ra temporada i com que no me n'enrecordava gaire de les dos anteriors i me la vaig tornar a veure sencera.
      Aquesta sèrie la pots trobar al Netflix.
      Claudi Merino

      Elimina
    3. Hola Claudi... que diver, has escrit com si donessis una resposta a en Jan... tranqui que no passa res.

      Daquesta sèrie n'he sentit parlar... però a mi em cosat una mica mirar sèries... em pasas millor una pel·lícula... és sempre més curta.

      De tota manera aquests dies de confinament va bé poder mirar alguna sèrie o pel·lícula... ajuda a pasasr l'estona.

      Estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  9. Hola Carrie! Com va tot?
    Durant tots aquests dies de confinament he estat mirant moltes pel·lícules i sèries jo sola i amb la família. Una de les que m'ha agradat més i que m'agradaria recomanar-te es titula: ¿Conoces a Joe Black?
    És una pel·lícula molt bona que a tots ens va agradar molt. No et vull dir de què va perquè és més interessant veure-la sense saber-ho. La pots trobar al Netflix.
    Ja em diràs si t'ha agradat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Isabel, tot va bé, estem bé de salud que és el més important!
      Saps què? La pel·lícula de Joe Black... l'he vist un munt de vegades ... perquè m'encanta... la trobo genial!

      Te'n recomano una altra que també m'encanta a veure si l'has vist "El secreto de Adeline" si la mires en podem parlar!

      Una abraçada

      Carrie

      Elimina
  10. Hola Carrie!

    Una de les pel·lícules que m'ha agradat molt de les mil que he vist, ha estat DONANT LA NOTA.

    És una pel·lícula molt maca, tot comença amb l'arribada d'un jovent a la Universitat de Barden on descobreix que no encaixa en cap grup, però acaba veient-se obligada a formar part d'un que mai hauria escollit per ella sola, que està format per noies de tota classe: dolentes, bones i estranyes però que només tenen una cosa en comú, el bé que sonen quan canten juntes. Després de fer moltes actuacions a les quals han fracassat, acaben anant a la final de la competició al qual uneixen les altres generacions del grup de capella i el resultat de l'actuació és excel·lent.

    Alèxia Serret

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Alèxia, pel que veig la pel·lícula t'ha agradat molt. El títol és interessant i si hi ha música , en aquest cas cant... segur que m'agradaria. L'has vist al Netflix?.

      Estem en contacte Alèxia. Una abraçada

      Carrie

      Elimina
    2. Bones Carrie,
      Si l'he vist al Netflix.

      Alèxia

      Elimina
  11. Hola Carrie!
    A mi m'encanta mirar sèries i pel·lícules, gaudeixo molt, i aquests dies estic aprofitant per mirar totes les pelis i series que em recomanaven o em semblaven interessants a mi.
    L'última pel·lícula que he vist ha estat 'Misteriós assassinat a Manhattan' d'en Woody Allen. És una pel·lícula relativament antiga i a mi m'encanten.
    Són una parella que viuen a Manhattan, en Larry i la Carol i la seva veïna mort per una crisi cardíaca, que viu juntament amb el seu marit. Carol no creu que la mort així estat així i es posa a investigar el seu veí.
    És una pel·lícula que fins al final no saps què passarà.
    Bàrbara Genís Banal

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola bàrbara! Com estàs?

      Ostres quina il·lusió que t'agradin pel·lícules antigues i d'en Woody Allen... a mi m'encanten totes les seves pel·lis... La que em comentes ja l'he vist i és molt intrigant.
      Si t'agraden pel3Lícules antigues i d'intriga pots mirarREBECA, és molt i molt antiga. és de l'Alfred Hitchcock, un gran mestre dels suspens. La trobaràs al Youtube... és molt maca i antiga.
      Estem en contacte. Una abraçada

      Carrie

      Elimina
  12. Hola Carrie!
    Aquests dies no estic mirant cap sèrie, però d'aquí poc estrenen una nova temporada de la meva seria favorita, La Casa de Papel. Estic molt neguitós per poder-la veure, ja que l'última temporada em va deixar amb molta intriga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan! Fes-me un favor molt gran, quan la comencin comenta'm el 1r capítol a veure si t'agrada i així aconsegueixo enganxar-me a una sèrie... no ho he aconseguit mai... se'm fan pesades.
      Ja em diràs!

      Carrie

      Elimina
  13. Hola Carrie!
    Jo fa uns dies vam veure una pel·lícula, fent zàping la vam trobar i ens hi vam enganxar.
    És una que es diu "Proyecto Rampage", va sobre un noi, Davis Okeyo, que és primatòleg, coneix uns goril·les, un d'ells albí, que es parlen amb signes. Un dia troben que a la jungla que estan aquests, cauen unes càpsules que contenen una olor que els transforma en monstres gegants, amb molta força i velocitat, els que arriben a estar infectats són: el goril·la albí, un llop i un cocodril. Aquests es traslladen a la ciutat, on causen molt de pànic, ja que l'empresa d'Energyne, el creador de les càpsules que van infectar els animals, ha creat una antena que provoca un soroll que els atrau. El primatòleg, que havia conegut a una científica i tots dos havien estat arrestats per tenir el goril·la descontrolat. Els porten amb l'exèrcit que decideixen atacar-los amb les seves armes, però no funciona. Els dos arrestats, s'escapen amb un helicòpter en cerca de la cura de la infestació, en trobar-la li posen al goril·la i amb l'ajuda d'en David aconsegueixen matar al llop i al cocodril.
    Aquesta pel·lícula m'ha encantat, ja que té molta acció i aventura, també a la vegada és graciosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Amat! La pel·lícula pinta bé... Segur que com has comentat é suna bona pel·lícula. Es bo que aquests dies mirem i escoltem textos audiovisuals.
      Bona feina Amat, has fet un bon comentari!
      Fins aviat

      Carrie

      Elimina
  14. Hola Carrie!
    Fa pocs dies vaig mirar "FAST AND FURIOUS 9". M'encanten les pel·lícules de cotxes, tirotejos, velocitat... En general les pel·lícules d'acció.
    Totes les pel·lícules de "Fast and Furious" van sobre cotxes, però aquesta especialment anava sobre un virus. Hi havia dos bàndols, els bons i els dolents. El virus estava dins el cos d'una dona. Els dolents la volien per escampar el virus i per matar la gent, però els bons havien d'impedir-ho.
    Durant la pel·lícula hi ha molta intriga, però és una mica bèstia!
    M'encanta!
    Te la recomano.
    Júlia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Júlia!
      Saps jo també he vist alguna pel·lícula de Fast and Furious, em penso que era la 1a i la 4a... no ho recordo massa bé, perquè fa temps d'això. La primera em va agradar molt, això si que ho recordo.
      Gràcies per aconsellar-la.

      Fins aviat!

      Carrie

      Elimina
  15. Hola Carrie com va tot?
    Aquests dies de confinament estic mirant moltes pel·lícules. L'última que vaig mirar va ser Mamma Mia. A mi m'agraden molt els musicals. Vaig gaudir molt mirant la pel·lícula i cantant totes les cançons.
    Ara et faré un petit resum. La Sofi, és una noia joveneta que s'està a punt de casar. Ella no sap qui és el seu pare, però té tres possibles opcions, per tant, els convida tots tres al casament. Durant la pel·lícula no aconsegueix saber qui és el seu pare, perquè la seva mare tampoc ho sap. Al final els tres homes es parteixen la Sofi i tots tindran una part d'ella.
    Jo que volia saber qui era el pare, no ho he pogut saber. Tot i això és una pel·lícula molt maca, m'ha agradat molt.
    Sara Vayreda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sara! A mi Mamma mia em va encantar... La tinc a casa i la miro alguna vegada. M'encanta la música d'ABBA i la protagonista és una de les meves actrius estrelles.
      Has fet un molt bon resum...
      Gràcies per fer la feina!

      Estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  16. La pelicula m’ha semblat una mica carregosa però també he après coses noves de mitologies nordiques i germàniques.La Mara és una nena molt balenta i demostra molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Oriol... si la pel·li és una mica infantil, però en podies mirar qualsevol altra... aquesta era un suggeriment.

      Bé ara saps alguna cosa sobre mitologia del nord d'Europa.

      Estem en contacte

      Carrie

      Elimina
  17. Hola Carrie!
    Aquests dies tancada a casa he mirat moltes pel·lícules i series. Una mà cridat l'atenció: How I Met Your Mothe.
    És una seria amb unes 9 temporades que tracte d'un pare que li explica la història el seu fill de com va coneix la seva mare.
    Aquest protagonista passa tota la seva història amb els seus 5 millors amics i amigues.
    a mi m'agrada, molt la recomano!

    CARLA SOLER RUBIÓ

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carla! Genial que hagis trobat una sèrie que t'agrada. Aquests dies t'ajuda a passar l'estona... però no estiguis tota l'estona enganxada eh?

      Molt Bé Carla continua així!

      Estem en contacte

      Carrie

      Elimina
  18. Guillem Verdejo
    Jo he vist la pel·lícula Go karts i és una pel·lícula que tracta sobre un nen i la seva mare els quals es traslladen i perquè faixi amics el conviden a una festa la qual fas una carrera amb cars i a partir d'aqui aquest nen guanya uns campionats importants gràcies a l'ajuda dels seus amics en mig d'això es troben inconvenients però els superen a poc a poc. Es maca i també tracta sobre amor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Guillem!
      Aquesta pel·lícula no l'he vist, però pinta bé... segur que t'ho has passat bé veient-la.

      Etem en contacte Guillem, ves treballant i fent la feina eh?

      Fins aviat!

      Carrie

      Elimina
  19. Hola Carrie!. Espero que continuiïs bé.
    Aquests dies he mirat unes quantes pel·lícules. Amb la que he rigut més ha estat amb "-una boda de muerte".
    Aquesta que ens has recomanat també m'ha agradat, és un gènere que no hi tinc tirada, i m'ha sorrès gratament!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ferran! Sí gràcies estic bé!!! Contenta de tenir notícies vostres. Em penso que la pel·lícula "Una boda de muerte" l'he vist i em penso que em va fer riure... pots er que sigui de riure?

      Vinga FErran estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  20. Hola Carrie,
    Durant aquests dies he mirat una gran quantitat de pel·lícules de diferents categories, m'agradaria recomanar-te: EL INDOMABLE, WILL HUNTING, és una pel·lícula meravellosa que pots trobar a Netflix, m'ha cridat l'atenció, ja que es basa amb un geni, que a part del seu talent, té molts problemes i moltes pors, que li impedeixen ser com és.

    També et vull recomanar, LA TERMINAL, una pel·lícula que el director és Steven Spilberg. El rodatge de la càmera és molt bonic i ressalta molt les característiques principals dels personatges. No et vull fer molts espòilers, però va d'una persona estrangera que no pot viatjar per culpa de problemes el seu lloc de residència. Et recomano que la miris, perquè crec que et pot agradar molt.

    NÚRIA COLL ALMAZÁN

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Núria. Has fet uns comentaris genialment excel·lents. Ja miraré de trobar una estona per veure les pel·lícules i deprés en podrem parlar.

      Gràcies Núris pels comentaris i per compartir!

      Fins demà, ens connectem val?

      Carrie

      Elimina
  21. Hola Carrie!
    Fa poc vaig veure una pel·lícula que es diu "El pozo". És molt impactant en algunes parts i et fa reflexionar pensant amb la solidaritat, però t'adones que la gent molt egoista. Si la volguessis mirar és nova i la pots trobar a Netflix.
    Fins aviat!
    Marta Prada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marta pel consell i recomenació de veure "El pozo". Aquesta pel·lícula de fer patir una mica eh?
      Vimga estem en contacte.

      Fins aviat!

      Carrie

      Elimina
  22. Hola Carrie.
    Aquests dies he mirat une quantes pel·lícules que m'han agradat molt. La majoria han set de terror, i la que més m'ha agradat ha set la de Insidious 1. Hi han parts que no m'agradaven però, la peli en si estava molt bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mireia! T'agraden les pel·lícules de por? ... jo no puc amb elles, crido i em poso molt nerviosa...

      Vinga estic contenta per la feina que fas.

      Estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  23. Hola Carrie,
    en aquests dies he vist bastants pel·lícules i també he vist una sèrie que m'ha encantat.
    Aquesta sèrie que he mirat es diu Riverdale i que sàpigues que s'ha tronat la meva sèrie preferida. M'ha agradat tant que ara me l'estic tornant a mirar però amb anglès, ja que l'anglès és una d'aquelles assignatures que em costen i així puc fer dues coses que m'agraden alhora. Ara estic esperant al fet que surtin nous capítols, te la recomano molt si estàs boscant una sèrie en què enganxar-te. Les primeres dues temporades estan a Netflix i la 3a i 4a temporada estan a Movistar +. Tracte sobre una ciutat que hi van passant coses i la cosa que potser a tu t'agradarà més és que un dels protagonistes, va narrant la sèrie com si fos una novel·la. A més a més surten moltes dites de molts llibres famosos i aprens coses que potser no sabies. Te la recomano.
    Una de les pel·lícules que he mirat Jo, Robot. Tracte sobre uns robots que intenten invadir la terra, però n'hi ha de bons així que és com una guerra.
    Espero haver-te convençut perquè la miris i si no pots mirar-te el tràiler que sempre està bé això.
    Laia Vaquero

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laia... T'has explicat molt bé i has trobat un dels mesu punts dèbils... m'encanta que hi hagi un narrador. A veure si m'animo i començo a mirar la sèrie.
      Molt bé que la repeteixis en anglès... ho comentaré a l'Eva.
      La pel·lúila que em comentes si que l'he vist i em va impactar molt... hi havia robots que desenvolupaven una consciència.. em penso que el protagonista és en Willy Smith.

      Gràcies per aquest comentari tan excel·lent que has fet!

      Estem en contacte. Demà ens conmectem!

      Una abraçada

      Carrie

      Elimina
  24. Hola Carrie!
    Aquests dies he tingut temps de veure moltes pel·lícules i series, però una de les que més m'ha agradat ha sigut "GREENHOUSE ACADEMY" és una sèrie de 4 temporades, aquesta sèrie tracta de 2 germans que perden la seva mare, vuit mesos després s'apunten a una acadèmia privada per a futurs líders en esport i informàtica, una vegada estan allà passen coses que mai ningú s'esperaria. Aquesta sèrie m'ha agradat molt i la veritat és que tinc moltes ganes que facin la temporada 5.

    LAIA MOLINÉ

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laia! Veig que també t'has afeccionat a una sèrie! Entre tots fareu que també jo ho faci... Si aquets dies va bé tenir moments per relaxar-nos i si podeu mirar una bona sèrie o una bona pel·lícula ... doncs endavant!

      Estem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  25. Hola Carrie,
    Jo últimament no he mirat cap seria ni pel·lícula perquè no aconsegueixo que m'agradin prou i em canso. Però més o menys fa un mes vaig acabar una sèrie que es diu Stranger Things i em va agradar bastant. D'aquí poc sortirà una nova temporada d'una de les meves sèries preferides que és la casa de papel i ja tinc moltes ganes de poder veure-la.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et preocupis Albert, a mi també em costa una mica... però una bona pel·lícula sempre s'agraeix...

      "La casa de papel" n'havia vist algun capítol... però no em va enganxar del tot.

      Vinga é simportant que estiguem en contacte!

      Carrie

      Elimina
  26. Hola Carrie!!
    Aquests dies he vist forces pel·lícules. Al llarg d'aquest confinament he vist Dirty Dancing, és una pel·lícula musical de l'any 1987 protagonitzada per Patrick Swayze i Jennifer Grey. La filla d'una rica família passa les seves vacances amb els seus pares i germana a la pensió Kellerman, on s'ha d'afrontar a un món que li és desconegut, el de la dansa. Feia molt de temps que no la veia, i cada vegada que la veig m'agrada més que l'anterior. També he vist Titànic, una pel·lícula de 1997 protagonitzada per Leonardo DiCaprio i Kate Winslet. Jack és un jove artista de tercera classe que viatge al Titànic, on coneix a la Rose, una jove de bona família. Jack i Rose s'enamoren. El transatlàntic xoca contra un gran iceberg que posarà en perill la vida dels passatgers que hi viatgen. És una de les meves pel·lícules preferides, encara que és força llarga, però m'agrada molt com es cohesiona la història d'amor entre els protagonistes i la història del Titànic.

    Gina Darné

    ResponElimina
  27. Hola Gina!

    Les dues pel·lícules que ens aconselles les he vist ... i saps que m'encanten. Sobretot m'agrada Dirty Dancing, per què a mi m'encanta ballar, però també m'agrada per què és el retrat d'una època que ja s'ha perdut en el temps.
    L'altra pel·lícula és divina, però em fa tanta pena que sempre que la miro ploro moltíssim...

    Gràcie spels comentaris i les recomenacions.

    Estem en contacte!

    Carrie

    ResponElimina
  28. Hola Carrie, doncs jo aquest dies he mirat varies pel·lícules i series. He mirat una pel·lícula anomenada PERFECTOS DESCONOCIDOS que ja l'havia mirat anteriorment. Va sobre un grup d'amics que fan un sopar a casa d'un i fan un joc de deixar tots els mòbils a sobre de la taula; tots els missatges, trucades i tot això ho veurà i ho sentirà tothom d'aquell sopar. Després he mirat dos series molt populars espanyoles, ÉLITE i la CASA DE PAPEL; molt recomanables, són molt divertides i guays.
    Per últim ara estic mirant una sèrie anomenada GREEN HOUSE ACADEMY i l'estic mirant amb anglés, també m'està agradant molt.
    T'ho recomano mirar.
    ANNA GELIS QUINTANA

    ResponElimina
  29. Hola Anna! Si aquests dies de confinament va super bé entretenir-te mirant alguna pel·lícula o bé sèries. A mi les sèries em costen un xic, no tinc paciència... Les pel·lícules m'agraden més.
    "Perfectos desconocidos"la veaig veure en versió obra de teatre, i em va agradar moltíssim... a mi el teatre m'agrada molt!.

    Gràcies per totes les recomanacions!

    Estem en contacte!

    Carrie

    ResponElimina