dijous, 1 d’octubre del 2020

LE VOYAGE DANS LA LUNE

Mira la pel·lícula dura 16'

Quan l'hagis vist, has de fer el següent:

1r Obre un comentari, em dius si t'ha agradat o no i el per què. 

2n fes la fitxa que t'he adjuntat en el correu.  Per fer la fitxa t'anirà bé consultar aquesta web:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Le_Voyage_dans_la_Lune




Moltes gràcies!

46 comentaris:

  1. A mi m'ha agradat. la trobo molt interessant, Penso que devia ser tota una sorpresa tenint en compte l'any que es va enregistrar. Divertida i còmica. Molt creativa.
    Bé, això és el que jo opino.

    ResponElimina
  2. Hola Carrie aquesta és la meva opinió del que m'ha semblat el video,

    Aquest video m'ha sorprès molt ja que no m'esperava que fos en blanc i negre ja que jo n hi estic acostumada.
    La veritat és que m'ha agradat bastant perquè no estic habituada a aquets tipus de videos, l'escena que m'ha agrada més a sigut quan estaven construint el coet ha sigut molt divertida.

    En conclusió, m'ha agradat molt hi ha sigut molt divertida.

    Júlia Coll

    ResponElimina
  3. A mi m'ha agradat bastant i la trobo molt divertida. Perquè a mi m'agraden molt les coses així còmiques i sobretot aquest toc del blanc i negre li queda molt bé també penso que és molt imaginativa.

    Ferran Carbonell

    ResponElimina
  4. Si, m'ha agradat perquè no necessiten parlar per entendres i només amb els gestos i les accions de la cara i els moviment ràpid. L'astrònom utilitza la passarà per expressar el que els hi vol dir, viatger a la lluna proposada per un cantó


    Abril Serrat

    ResponElimina
  5. A mi m'ha agradat, és molt interessant, penso que no és molt fàcil entendre el que passa al final perquè quan passa el planeta semblant a la lluna et desubiques una mica però penso que està molt bé i que és molt maca.

    ResponElimina
  6. La meva resposta és:
    M'ha agradat veure com eren les pel·lícules d’abans, ja que no hi havia color ni diàlegs entre el diferents personatges. M'ha agradat veure una pel·lícula on només hi ha música, ja que no n'havia vist mai cap. És molt interessant quan t'adones que la música que acompanya les diferents escenes d'aquestes pel.lícules, també descriu les emocions dels personatges (por, alegria, tristesa...).
    Anna Piella

    ResponElimina
  7. Hola Carrie!

    A mi aquest vídeo m'ha agradat perquè crec que és molt interessant veure coses que feien anys enrere. Ha set molt divertit veure i la música lligava molt amb el vídeo.

    Fins demà!

    Jana Espona

    ResponElimina
  8. A mi no m'ha entusiasmat, perquè trobo que és molt surrealista. Tot i això té el seu punt de gràcia.
    Jo crec que d'aquí venen les nostres fantasies, de la lluna, amb extraterrestres...

    Marta garcia.

    ResponElimina
  9. Jo penso que aquesta història és creativa i l'han fet de manera còmica amb els moviments dels actors i la música. Els vestits, guarnicions i decorats originals però els decorats no gaire creïbles. El fet de que no parlessin m'ha costat una mica entendre-ho però en general està bé.

    ResponElimina
  10. No m'ha agradat gaire perquè hi havia parts que era una mica confusa perquè no veia alguna part de tot bé, però hi havia algunes escenes divertides i interessants.
    Però també crec que està molt bé perquè en aquella època no es podien fer gaires coses i que podria haver set una pel·lícula molt més senzilla i aquesta pel·lícula hi havia moltes coses que semblaven molt reals.

    Anna Juncà

    ResponElimina
  11. ma agradat perquè la sucosa de abans agradant lo ca pasa es ca era un mica avorrit si abesin parlat bes astet millor

    ResponElimina
  12. Hola Carrie
    A mi m'ha agradat, però la trobo una mica infantil i hi han algunes escenes absurdes, crec que en l'any que es va fer, devia ser molt còmica i en alguns moments a mi m'ha fet gràcia.
    Armand Font
    Acaba de pasar un bon dia
    Gràcies

    ResponElimina
  13. Júlia Riera

    A mi m'ha agradat, trobo que es molt original i penso que en aquell temps va ser molt difícil gravar tota aquella escena amb música.

    Júlia Riera

    ResponElimina
  14. A mi aquest vídeo m'ha agradat perquè és un vídeo molt informatiu però al principi no l'acabava d'entendre, al final ha set més fàcil de comprendre.

    ResponElimina
  15. Hola Carrie, a mi també m'ha agradat, és molt peculiar i diferent.
    Segons l'any que es va fer segurament va ser molt difícil i van tardar molt en fer-la, sobretot m'ha sorprès molt veure tots els efectes i escenes tant ben fetes per l'any en què es va crear aquesta pel·lícula.

    Mireia García

    ResponElimina
  16. M'ha agradat i trobo que es molt interessant veure una pel·lícula d'havans que no tenien soroll només música.
    Aquesta pel·lícula es comuniquen amb gestos perquè no poden parlar.

    Adrià Nebot

    ResponElimina
  17. M'ha agradat aquesta pel·lícula ja que és de ciència ficció i és divertida. Penso que està molt ben dirigida ja que és bastant vella.

    Carla Arimany

    ResponElimina
  18. Hola Carrie,
    A mi no m'ha agradat gaire. No entenia que passava, ja que jo normalment escolto més l'àudio en lloc de mirar les imatges.
    Tot i això, crec que és una gran pel·lícula tenint en compte l'any en el qual es va filmar i totes les dificultats que devien haver.
    Aquesta és la meva opinió.
    Mar Sayol

    ResponElimina
  19. M'ha agradat, però la he trobat una mica incomplerta ja que és una pel·lícula muda, però alhora és molt creativa i divertida. Trobo que està molt ben feta per haver estat creada fa més de 100 anys.
    Carla Jorba

    ResponElimina
  20. A mi m'ha agradat. L'he trobat divertida i molt interessant sobretot perquè és la primera vegada que veig una pel·lícula muda. M'he adonat que quan no hi ha comunicació verbal, he hagut d'utilitzar la vista per entendre la història i l'oïda per identificar el que passava a través de la música.
    Trobo que per ser una pel·lícula molt antiga, els decorats i el vestuari estan molt ben fets.

    Laura Ruiz

    ResponElimina
  21. En aquesta “pel·lícula hi podem veure com uns homes, viatgen a la lluna i allà hi tenen alguns problemes.
    M’ha avorrit una mica pel fet de ser tan còmica i infantil, però també m’ha sorprès en la manera en com podem veure la pel·lícula sense que els personatges parlin. Amb les imatges s'entén gaire bé tot i penso que això és força difícil d’aconseguir per tan, penso que la pel·lícula està molt ben feta i pensada.

    Anna Terma Rovira

    ResponElimina

  22. Personalment no m'ha agradat perquè en el sentit de la musique hera molt pesada i molt forta i perque els personatges se movien molt ràpid.

    ResponElimina
  23. Jo el video l'he trobat força interessant. Tot i que al principi no l'he entés gaire, després ja si. Crec que és molt original i divertit.
    Jana Buendia

    ResponElimina
  24. no m'ha agradat perquen no entenia moltes coses

    ResponElimina
  25. A mi m'ha agradat, estava feta en blanc i negre, no parlaven si no que ho representen, amb gestos i moviments, crec que ha estat interessant, perquè en lloc d' agafar una imatge de la lluna i posar-la els actor es van disfressar i van fer de la lluna mateixa. M'ha agradat molt.
    CAMILA

    ResponElimina
  26. Aquesta pel·lícula és molt vella, però a mi m'ha agradat tenint en compte el temps en que es va crear. Tenien que esforçar-se molt per poder fer la pel·lícula, i va sortir molt bé per la seva época. I té una historia intrigant i curiosa.
    Jana Calm.

    ResponElimina
  27. A mi m'ha agradat, es una palicula interassant comparada amb una d'ara.

    ResponElimina
  28. A mi m'ha agradat. Trobo que és rara la manera en la qual esta feta. És en blanc i negra, no hi so ni diàleg és un exemple de comunicació no verbal. Per l'any que va ser feta devia ser tot un èxit. És creativa.

    ResponElimina
  29. A mi m'ha avorrit, ja que la pel·lícula és de fa molt de temps, però penso que si en el 1902 hagués vist la pel·lícula hauria pensat que estàvem al futur. Ara no es podria presentar al cinema ara però en aquells temps va ser una explosió de tecnologia.

    Arnau Hidalgo

    ResponElimina
  30. A mi m'ha agradat molt l'he trobat molt interessant i molt peculiar per la manera que ha estat fet. Jo diria que s'Erie espectacular anar a la lluna per primer cop a la vida però acabar d'una manera molt dolenta.
    ARNAU VILADEGUT

    ResponElimina
  31. Hola Carrie,

    Aquesta pel·lícula m'ha semblat divertida, tot i que no m'han agradat els dos valors que eren que les dones són infravalorades i l'agressivitat dels humans. Tot i això, ha estat la més vella que he vist i m'ha sorprès molt que no estigués feta amb vídeo, sinó que estigués feta amb fotos una darrere l'altre.

    Marc Vila

    ResponElimina
  32. A mi m'ha agradat si penso l'any en què es va fer, l'argument és bo i és bastant còmica.
    En resum m'ha agradat.

    Ramon Vila

    ResponElimina
  33. M'ha agradat veure una de les primeres pel·lícules que van existir. M'ha acostat una mica entendre-la perquè era muda però el final l'entès, també m'ha agradat que fos en blanc i negre com fa més temps enredera. És una mica estrambòtica i estranya però m'ha agradat molt.
    Aina Puigdemont

    ResponElimina
  34. A mi m'ha agrada però hi ha parts que no ho entenia gaire res. No m'esperava que la pel·lícula fos tan antigua i amb blanc i negre.
    Júlia Vilà

    ResponElimina
  35. A mi m'ha agradat però jo em pensava que no seria tant antiga però tot i això m'ha agradat.
    Mariane Ahumada

    ResponElimina
  36. M'ha agradat el fet de sever que es la primera pel·licula però, per l'altre part no m'ha agradat la historia de la pel·licula.
    ROGER CANAL

    ResponElimina
  37. A mi aquesta película m'ha agradat ja q parla de coses interessants, tot i que hi han hagut parts que no les he acabat de entendre perquè és cinema mut.
    Júlia Pursals

    ResponElimina
  38. Per a mi aquesta pel·licula es molt inportant ja que m'ha agradat molt i he pogut entendre com feien i interpretaven amb gestos i musica les pel·licules, esren molt didficil de gravar avans.

    ResponElimina
  39. A mi la pel·lícula m'ha agradat, no m'esperava que sigues amb blanc i negre. Hi ha hagut parts que no he entès gaire res però tot i això m'ha agradat.

    Martí Masdeu

    ResponElimina
  40. A mi la pel·lícula ma semblant divertida i hi he trobat que a set bastant interessant i divertida en general alguna cosa a mi no ma quadrat del tot o pot ser que he set jo que no e entès bé però a mi mà agradat bastant.
    YIFAN ZHOU

    ResponElimina
  41. Personalment aquesta pel·lícula m'ha semblat divertida i molt surrealista. Penso que el nivell d'imaginació que es necessita per crear una historia així es brutal!
    Clàudia Colell

    ResponElimina
  42. M'ha agradat ja que es una pel·lícula molt vella i per els anys que te crea una mica tensió i amb una música que concorda en les escenes.
    Genís Calm.

    ResponElimina
  43. A mi m'ha agradat, és molt interessant, jo crec que es una historia bonica i ben feta per l'any en que va crear.

    Ferran Nogué

    ResponElimina