dijous, 4 de juny de 2020

SOM-HI!

Mira els tres vídeos que tens a continuació. Ens parlen sobre la CREATIVITAT i la IMAGINACIÓ. Escull el vídeo que més t'hagi agradat i explica perquè.

Ja saps com fer-ho. Obre un comentari i comença...


Gràcies!

1. El Jabón, un vídeo para reflexionar


2. Què és la creativitat per a mi?


3. Rumb a la imaginació


45 comentaris:

 1. Personalment el que m'ha agradat més ha estat el primer vídeo, ja que, a partir d'un tros de sabor he pogut observar la creativitat de diferents escultors, les diferents escultures que realitzava cada un i la gran creativitat que tenien.

  MARINA SERRET

  ResponElimina
 2. Hola Carrie
  Els videos son molt interessants i m'han agradat molt i son per mi uns videos perfectes per començar una II+D

  David Trsian

  ResponElimina
 3. El vídeo que m'ha agradat més, ha set el primer, el del sabó. Crec que ha set el que m'ha agradat més perquè el que explicava o volia fer entendre, ho feia d'una manera inusual, és a dir, que comparava la creativitat amb un sabó. Crec que és per això que m'ha cridat més l'atenció i per tant, m'ha agradat més.
  Isona Coma

  ResponElimina
 4. Jo he triat el vídeo de: Que és la creativitat per mi?, ja que mà semblant curiós veure un altre punt de vista d'aquest tema tan interessant i curiós. També he triat aquest vídeo, ja que crec que s'explica molt bé i dóna una idea molt clara.

  CARLA SOLER RUBIÓ

  ResponElimina
 5. Hola Carrie.
  Jo ja he vist els tres vídeos i m'han semblat tant interessants com explicatius i em semblen una molt bona idea els primer i el segon vídeo perquè un ens parla que amb un objecte quotidià com una barra de sabó, hi poden sortir resultats infinits, formes infinites i sobretot, idees infinites.
  El que m'ha agradat més del segon vídeo ha sigut la metàfora que la noia fa; compara la creativitat amb una televisió i el seu contingut i n'ha tret la conclusió de que la creativitat i la tele és el mateix ja que perquè funcioni s'ha d'engegar.
  I haig de dir que el 3r vídeo no l'he entès gaire però m'ha agradat.
  En conclusió són vídeos amb unes idees molt interessants.

  POL ESPUCHE LLORENS

  ResponElimina
 6. Hola Carrie,
  des del meu punt de vista, el vídeo del sabó (el primer) és el que més m'ha commogut per dins i he estat una estona reflexionant sobre el missatge que ens vol transmetre. És un vídeo molt interessant i crec que està molt bé ens l'hàgiu fet mirar.
  Penso que és totalment cert el que diu i encara que a vegades no ens ho sembli, tothom té alguna cosa bona i només hem de saber com fer-ho per treure-li de dins seu.

  Maria Montanyà

  ResponElimina
 7. Hola Carrie.
  Tots els vídeos m'han agradat, el que més, l'ultim, crec que la creativitat és un concepte molt abstracte i que és difícil transmetre el que penses amb una cançó. Per aquesta raó he gaudit molt d'aquest vídeo.

  Guillem Bassets

  ResponElimina
 8. Hola Carrie, el vídeo que m'ha semblat més interessant és el segon, ens vol fer veure des d'un punt de vista que tots tenim creativitat, només l'hem de trobar. M'ha agradat molt i és un bon inici per començar una nova II+D.
  Sara Vayreda

  ResponElimina
 9. Hola Carrie,
  els vídeos m'han agradat molt, m'han ajudat a despertar una mica més la meva imaginació. El que m'ha agradat més, ha set el primer, ja que ens volia fer entendre que a partir d'una cosa tan simple com una barra de sabó, qualsevol persona pot crear i imaginar. Ens ajudarà a començar aquesta petita II+D.

  Júlia.

  ResponElimina
 10. El vídeo que més m'ha agradat ha set el primer, l'he trobat molt interessant. L'he escollit perquè m'ha cridat molt l'atenció i m'ha ajudat a reflexionar i pensar que tothom pot crear una cosa amb la seva imaginació partint de qualsevol objecte.
  Aquest vídeo m'ha demostrat que la creativitat no té fronteres i tothom és capaç de deixar volar la imaginació i crear.
  Ha set una molt bona activitat per ajudar-nos a motivar a l'hora de haver de pensar un tema interessant el qual haurem de treballar.

  Núria Coll

  ResponElimina
 11. Hola Carrie,
  els vídeos m'han agradat molt. El vídeo que més m'ha agradat ha estat el primer, el del sabó. És el que més m'ha agradat perquè ha comparat la creativitat amb el sabó, ho ha comparat d'una manera molt original i m'ha agradat molt.

  Merci,

  ANNA GELIS QUINTANA

  ResponElimina
 12. Crec que aquests tres vídeos tenen un contingut força important i un bon rere fons

  ResponElimina
 13. Hola Carrie, el vídeo que més m'ha agradat i que més he trobat interessant és el primer, ja que ens diu que "tot està allà, simplement ho hem de saber treure". Penso que inconscientment ens transmet el concepte de creativitat i m'ha fet pensar una bona estona.

  Cristian Veste Constantin

  ResponElimina
 14. Hola Carrie !

  El vídeo que m'ha cridat més l'atenció ha estat el primer, el del sabò. Perquè és amb molta imaginació amb un sabó etc... Pots arribar a fer coses que et semblen a tú iposibles.
  Això es el que em crida més l'atenció.

  M'ha agradat molt aquest començament de la nova ii + d.

  Gràcies

  Ferran S.

  ResponElimina
 15. Hola Carrie, el vídeo que més m'ha agradat, ha set el segon:
  ''Què és la creativitat per mi?''. M'ha semblat molt interessant i ens fa veure que tots tenim creativitat, encara que ens costi de trobar-la.

  Mireia Palomeas

  ResponElimina
 16. Hola Carrie, el vídeo que més m'ha agradat ami a set l'últim de tots el de "rumb a la imaginació" perquè al principi quan parlava era amb francès però de cop i volta ha canviat al català i això a set el que més m'ha agradat, a part has de ser molt creatiu i tenir molta imaginació per escriure una canso i gabar un vídeo.

  Nicol Doblas

  ResponElimina
 17. Hola Carrie!
  El vídeo que més m'ha agradat i m'ha semblat més interessant és el del sabó que amb una cosa tant simple com el sabó tens moltes possibilitats de crear coses impressionants.
  Fatu Jawara

  ResponElimina
 18. Hola Carrie!
  M'han semblat molt interessants aquests vídeos. Jo personalment penso que la creativitat és un concepte molt inexplorat i que cada persona en té una visió diferent i única de transmetre-la als altres.
  El primer vídeo, que és el que m'ha agradat més, per mi és el que reflecteix millor l'opinió que jo tinc de la creativitat i per això l'he trobat molt engrescador.

  ResponElimina
 19. Hola Carrie,
  He mirat els tres vídeos i el que m'ha agradat més ha set el primer que és el del sabò,perquè ens ensenya que d'una simple coses d'una simple barra de sabò es pot fer la tira de coses si tens creativitat.I també m'ha arribat un missatge que és:Tothom té una bona cosa i tothom serveix per algo.
  Cesc Rovira

  ResponElimina
 20. Son uns videos forca interesan I donen momt bona informacio.

  ResponElimina
 21. Hola Carrie!! El vídeo que m'ha agradat més a set el primer, ja que a part de fer-te reflexionar també et fa veure que amb un simple sabó, pots crear diferents figures total ment diferents, com l'ocell... I també que per fer-lo barreja dos conceptes molt importants; la imaginació i la creativitat.

  Alèxia Serret

  ResponElimina
 22. De part d'en Jan Clavaguera:

  Després de mirar els tres videos, el que m’ha agradat més ha set el primer ja que m’ha fet reflexionar i veure tot el que es podia fer amb un sabó. A part d'això era bastant creatiu i divertit.

  Jan Cl.

  ResponElimina
 23. Hola Carrie!
  He mirat els tres videos i penso que són molt interessants tots tres.
  Personalment penso que el primer video, el del sabó, és molt creatiu i original. Penso que ha reflectit molt bé la creativitat, ja que tothom té meneres de pensar i punts de vista diferents i aquest video amb totes les escultures creades a paritr d'un sabó, ho ha explicat molt bé.

  Berta Cargol

  ResponElimina
 24. Hola Carrie,
  A mi personalment el vídeo que m'ha agradat més ha estat el primer de tots, el del sabó. Perquè realment es pot apreciar la imaginació que es pot arribar a fer a partir d'una simple pastilla de sabó.
  Marta Prada

  ResponElimina
 25. Hola Carrie!

  A mi m'ha agradat molt el primer, ja que ens mostra com on les coses poden ser més del que ens imaginem. Ja que on nosaltres només veiem una pastilla de sabó, altres hi veuen un element per esculpir. I si obrim la nostra ment, podem crear grans coses.

  Anna Puig

  ResponElimina
 26. M'he vist tots tres vídeos i han etat molt interessants i ben explicatius ja que s'explica i s'entén molt be lo que volen demostrar que en aquest cas es la creativitat i la imaginació

  ResponElimina
 27. Els vídeos són molt interessants i ens volen fer entendre que sí nosaltres volem, podem fer coses extraordinàries. Tothom té imaginació, la creativitat només cal que busquem com fer-la sortir de dintre nostres, el vídeo del sabó, n'és un exemple, l'art està a tot arreu.

  Bàrbara Genís Banal

  ResponElimina
 28. Hola Carrie!
  M'he vist els tres vídeos i m'han semblat molt interessants i originals.
  El que m'ha agradat més ha estat el del sabó. Perquè et demostra que amb un simple sabó de mans pots fer algo molt original i divertit.

  ResponElimina
 29. Hola Carrie, els tres vídeos m'han agradat molt i crec que ens volen dir que tothom pot crear art i que l'art té moltes formes diferents, això si és important ser creatiu i tenir imaginació. El vídeo que he trobat més interessant ha set el del sabó perquè mai m'hauria imaginat que d'una pastilla de sabó poguessin sortir tantes coses diferents!!!

  ResponElimina
 30. Hola Carrie!
  M'he vist els tres vídeos i m'han semblat molt interessants.
  El que m'ha agradat més ha estat el del sabó. Aquest vídeo et demostra que amb un sabó de mans pots fer algo interessant i a la vegada original.

  POL SERRA

  ResponElimina
 31. Hola Carrie.
  He vist als tres vídeos i al mes interesaran ha sigut al de al sabó que amb un tros de sabó pugin tenir tanta imaginacio i tanta creativitat.

  ResponElimina
 32. Hola Carrie, ja he vist els 3 videos, i m’han semblat molt interessants. El video que m’ha semblat més interessant ha sigut el del sabó, ja que aquest ha sigut molt original, perquè a partir d’una pastilla de sabó s’han fet coses diferents i molt divertides.
  Dan Vilà

  ResponElimina
 33. Hola Carrie,
  Ja he vist els 3 vídeos i m'han semblat molt interessants, però el que més m'ha agradat ha sigut el primer, perquè he vist que hem un sabó pots fer moltes coses.

  LAIA MOLINÉ

  ResponElimina
 34. Hola Carrie, els vídeos m'han semblat molt originals i interessants. M'han agradat molt tos però el que m'ha agradat més és el del sabó. Crec que explica molt bé que és la creativitat perquè es veu com d'una pastilla de sabó, aplicant-hi creativitat pots fer moltes coses, Per tant podem dir que amb molt poca cosa, si tens creativitat pots fer grans invencions.

  ResponElimina
 35. Hola Carrie!!
  M'han agradat molt els tres vídeos i m'ha cridat l'atenció el fet que d'un concepte, com és la creativitat hi hagi tantes versions diferents. El vídeo que representa més el que jo entenc com a creativitat és el primer, per la raó que a partir d'un simple objecte, la gent pot interpretar milers d'elements diferents. En la meva opinió aquesta és la màgia de la creativitat; la diversitat.

  Gina Darné

  ResponElimina
 36. Bones Carrie, m’he mirat els 3 vídeos i penso que el primer vídeo és espectacular, trobo molt impactant que a base de només un sabó puguin crear aquestes escultures tan detallades, els cal tenir molta creativitat per veure-hi aquests futurs a un sabó.

  ResponElimina
 37. El vídeo que m'ha agradat més, ha set el primer, el del sabó. Crec que ha set el que m'ha agradat més perquè el que explicava o volia fer entendre, ho feia d'una manera inusual, és a dir, que comparava la creativitat amb un sabó. Crec que és per això que m'ha cridat més l'atenció i per tant, m'ha agradat més.

  ResponElimina
 38. El vídeo que m'ha agradat més es el primer, m'ha sorprès que d'una pastilla de sabor es puguin fer coses tan maques, tenin en compte que només tenien un ganivet.

  ResponElimina
 39. Me mirat els 3 vídeos, i man semblant molt interessants, m'agradaria que ens passessis mes vídeos així.

  ResponElimina
 40. De part D'en Pau Salud

  En Julio pogut ignorar aquest aspectes:
  - Analitzar la informació recaptada.
  - Contrastar-ho en altre fonts
  Hauria mirat de no saltar-me aquests bàsics. Però sobretot minimitzar de manera que ho puguis entendre tu.
  Això pot passar en situacions de pressió que només tens l'opció de copiar i enganxar. Sempre hem de mirar de fer-ho de la forma més personal.

  M'ha agradat el vídeo per poder fer aquesta reflexió.

  ResponElimina
 41. Hola Carrie,
  He mirat els 3 videos, m'han semblat molt interesants tots 3, pero el que m'ha agradar més ha set el primer, el del sabó, com han pogut amb tan sols un ganivet tenir tanta creativitat i fer formes amb el sabó, m'ha crida molt l'atenció i per aixo es el que m'ha agradat més
  Jhon Rivas

  ResponElimina
 42. Hola, aquests tres vídeos m'han agradat molt, són molt divertits, el primer vídeo per a mi és el que et dóna més creativitat, ja que amb un objecte poden pensar en diferents elements. En conclusions els tres vídeos estan molt bé.

  Jan Cruz Arjona

  ResponElimina
 43. Hola Carrie,

  he mirat els tres vídeos i son genials, m'han agradat molt, i m'ha semblat increïble el primer, es una molt bona experiència visual.

  Arnau Casanovas

  ResponElimina
 44. El vídeo que m'ha agradat més, ha set el primer, el del sabó. Crec que ha set el que m'ha agradat més perquè el que explicava ho feia d'una manera inusual. Crec que és per això que m'ha cridat més l'atenció i per tant, m'ha agradat més.

  ResponElimina
 45. Hola Carrie el video més interesant ha set el primer perque convinen molt be la creativitat i una cosa tan simple com un sabo i fant moltes formes/figures amb le sabó i trobo que es molt interesant.

  Eloi Rigall

  ResponElimina