diumenge, 9 de març del 2014

LLEGIM MOLTÍSSIM

Els alumnes de 1r d'ESO hem llegit una altra novel·la durant el 2n trimestre. 

Si llegeixes els nostres comentaris veuràs quin ventall tan ampli de lectures.



28 comentaris:

  1. LA JÚLIA I LA DONA DESAPAREGUDA
    Autor: Manuel Valls

    Aquest llibre ha estat molt interessant, ja que, és molt intrigant, perquè no saps qui és l'assassí fins el final. Penso que la Júlia és molt valenta, ja que fa moltes coses, com per exemple: anar a denunciar l'assassinat. Però el més important, és que tot això ho fa sense la supervisió dels seus pares, ja que sap que estan passant per una mala situació i no els vol amoïnar més. Tot i així és un pèl fantasiós perquè una noia de catorze anys, crec, que no té la valentia per fer tot això.
    Només amb aquest llibre sé, que Manuel Valls és un molt bon escriptor.

    ResponElimina
  2. El meu cor es diu Àfrica, Víctor Mora.
    Aquest llibre ha estat molt interessant, tot i que al principi em va costar una mica d'agafar el fil de la història, ja que al principi són dues històries totalment diferents que al llarg que van passant els fets, es van ajuntant, això és un fet que el fa molt més enriquidor. També m'ha agradat perquè explica coses molt boniques de l'Àfrica, la qual cosa el fa més passador.
    Aquest llibre és una barreja entre aventura i romanticisme. Jo el recomanaria a persones molt madures, pel sol fet que sinó costa entendre'l.
    Teia Vallès

    ResponElimina
  3. TÍTOL: A LA CONQUESTA DEL CEL
    AUTOR: Pilippe Nessmann.

    Personalment m'ha encantat. Primer pensava que potser seia na mica masculí, però després de haver-me'l llegit, penso totalment el ontrari, penso que està ple de sensibilitat, amor i una mica d'aventura. Perfecte per a mi!
    Aquesta vegada l'he encertat, feia temps que buscava un llibre així. No és massa trist, i un cop començat no pots parar. Tot i que el principi vaig perdre una mica el fil i vaig haver de tornar a començar.
    En resum, un dels millors llibres, te'l recomano!
    Laura Montanyà

    ResponElimina
  4. Títol: LA POR QUE NO S'ACABA MAI
    Autor: Garcia i Cornella, Dolors
    Ha estat un molt bon llibre, i sobretot molt interessant. Des del meu punt de vista, l’autora semblava que hagués passat pels fet que narra l’historia. És molt maco perquè el pot llegir tothom.
    Us el recomano!

    Claudia Garcia

    ResponElimina
  5. La pastisseria Bliss
    Kathryn Little Wood

    El llibre de la Pastisseria Bliss, és un llibre de misteri, amor, amistat, mentides... és un llibre que ho té tot, a més a més com que ho barreja tot, fa un mixt i és preciós. crec que l'autor ha sabut com fer-ho, com cuinar a la vida real i com cuinar en el llibre. Els personatges principals, sobretot la Rose la nena protagonista en aquesta història ha sabut agafar les situacions difícils i convertir-les amb un joc. II això és un exemple de com s’han de comportar algunes persones quan els hi passa alguna cosa dolenta. La misteriosa tieta Lily no em feia bona pinta, perquè jo creia que seria dolenta. I per suposat ha estat, però no tant com m’esperava. Personalment m’agradaria que es fes la continuació d’aquest llibre, ja que ha quedat en suspens
    ¡ El llibre ha estat fantàstic!

    Àstrid Belastegui

    ResponElimina
  6. Llibre: Fantasmes al Palau!
    Autor: Albert Güell i Juanola

    El llibre, m'ha entusiasmat. Trobo que era molt elaborat. Però, jo recomano aquest llibre únicament, a la gent que és lectora, i li agrada la música. Utilitzaven un vocabulari que, per entendre'l, has de tenir uns quants coneixements de música. també l'he trobat divertit, perquè el narrador, interaccionava amb el lector. És a dir, per exemple, deia: "No siguis xafarder!" " No t'aboquis tant, que cauràs dins la sala de música!" Això ho e trobat fantàstic. Hi ha un argument principal, però s'intercalen 3 històries diferents, i acaba en un sol final. Estava molt ben redactat. Trobo que l'autor s'hauria de fer conèixer, ja que no el coneix massa gent.
    Us el recomano,

    Arnau Grabolosa Genescà

    ResponElimina
  7. Títol: La Júlia i la dona desapareguda
    Autor: Manuel Valls

    Aquest llibre l'he trobat molt interessant perquè la Júlia és una noia molt investigadora que no es cansa mai fins que ho aconsegueix. Jo trobo que aquest autor ha escrit el llibre molt bé perquè quasi he entès totes les pàgines que he llegit però les il·lustracions m'ha faltat una mica perquè n'hi hauria de haver-n'hi més, però en general m'ha agradat molt.

    Adrià Bartrina

    ResponElimina
  8. Títol: El noi del vestit
    Autor: David Walliams

    Personalment m'ha agradat molt aquest llibre perquè és molt bonic. Al final en Dennis, el protagonista fa el que li agrada per moltes coses que pensin els altres, i a part, és entretingut. explica molt clarament la seva vida i quan el començo a llegir no puc parar. Se m'ha fet molt curt i m'ha passat volant perquè és molt divertit

    Ferran Fajula

    ResponElimina
  9. Títol: El meu cor es diu Àfrica.
    Autor: Víctor Mora

    Aquest llibre és molt interessant, divertit i emocionant. El vocabulari és una mica complicat, i en algun moment no s'entén, però si ho tornes a llegir, s'entén bé. A cada pàgina hi ha uns sorpresa diferent. Què pot passar? Descobreix-ho i llegeix-lo!
    Marc Heras

    ResponElimina
  10. La Júlia i la dona descodeguda Valls, Manuel
    El llibre ha estat molt interessant, perquè la Júlia, és una aventurera, perquè amb només catorze anys, ha lluitat per saber el que volia saber, no s'ha rendit fins aconseguir saber i descobrir qui era l'assassí. En el llibre hi ha hagut molt de misteri, no l'he pogut deixar de llegir, perquè volia saber el que passaria a continuació. L'autor, sabia molt bé els sentiments, emocions, pensaments dels personatges.
    És un dels millors llibres que he llegit mai.

    Carme Gràcia Ventulà

    ResponElimina
  11. La Júlia i la dona desapareguda
    Manu Valls

    Aquest llibre és molt interessant, tot i així el principi s'ha m'ha fet una mica llarg, en canvi el final ha estat genial perquè les accions passaven molt ràpid i era molt emocionant. També l'he trobat diferent perquè ens diu que les aparences enganyen, ja que una noia de catorze anys ha aconseguit resoldre un assassinat. El personatge de la Júlia és molt interessant. La Júlia és una nena que sempre es fica en problemes gràcies a la seva curiositat. També és molt valenta, ja que s'ha enfrontat amb l'assassí i amb la seva amiga Mireia ha passat per molts perills. Al final quan pensaven que tot s'havia acabat i que l'assassí era David Auserón, la Júlia va reconèixer que s'havia equivocat, però va seguir investigant fins a trobar l'assassí.

    Júlia Linares

    ResponElimina
  12. TÍTOL: La Júlia i la dona desapareguda.
    AUTOR: Manuel Valls

    Aquest llibre, l'he trobat molt interessant, ja que, tracta sobre temes totalment reals, és a dir, que qualsevol dia t'hi pots trobar. També és interessant llegir-lo, perquè és fàcil d'entendre, els personatges són reals i no n'apareixen molts, per tant, és fàcil d'imaginar-tels.
    Però, el que també m'ha entussiasmat d'aquest llibre, és que el vocabulari és senzill i no gaire enrebassat.
    En canvi per altra banda, hi han hagut parts del llibre que no donaven gaire educació, com per exemple quan la Mireia, veu la Judit i li diu que a casa seva no hi ha res de menjar o d'altres coses.
    Però en general, ha esta molt bé.
    Roger Planella Juanola.

    ResponElimina
  13. EL CAS DE LA MISTERIOSA EPIDÈMIA DEL PROFESSOR
    Autor: FREDRICH Joachim

    Ha estat el millor millor llibre que he llegit en diferència: per la seva misteriosa recerca, pels seus entre bancs, i també pel gos; ja diuen que és el millor amic de l'home. Un altre espectre és l'autor, m'ha encantat la manera de redactar la història amb tota mena de detalls. El protagonista era excepcional, sabia resoldre els problemes, era llest i sabí.

    Oriol Bassols Ammetller

    ResponElimina
  14. Títol: La Júlia i la dona desapareguda
    Autor: Manuel Valls

    Aquest llibre ha esta molt interessant , ja que feia que em feia despertar molt d’interès amb la Júlia ja que, de la manera que la descrivia el senyor Manuel Valls tenia la pinta de ser una noia molt simpàtica i eixorida. Al mateix temps, el llibre, em feia despertar certes sensacions com per exemple no poder parar de llegir- l’ho, perquè tenia intriga per saber que passaria o fins i tot por ja que un dia em quedar fins molt tard llegint i estava en la part on Lluc Solana apuntava a la Júlia i a la Mireia amb l’escopeta i vaig sentir unes passes que provenien del darrere de la butaca, em vaig girar tant ràpid que quasi cai a terra. Sortosament a darrere meu no hi havia res.
    Personalment odio llegir, però aquest llibre m’ha apassionat. Recordo que quan el vaig acabar durant tota la nit vaig somiar amb aquesta història.
    Ha estat una gran experiència!

    Lluís Bigas

    ResponElimina
  15. És un llibre molt interesant ja que és de misteri per resoldre a més a més és molt divertit, apasionant, intrigan...

    ResponElimina
  16. Jo crec que és un llibre molt maco, té els seus moments d'acció i és fàcil de llegir.Aquest llibre crec que el pot llegir tothom de petits a grans perquè no té complicacions.

    ResponElimina
  17. És un llibre que t'ensenya que la vida s'acaba i que per tant, cal gaudir-la. Sol costa fer les coses, i que es millor el treball en equip, i aquest home quan se li va morir la dona ja no eren un equip, que no podia anar el lloc. Un nen li va tornar a donar la oportunitat de tornar a fer un equip, que es va tornar a desfer quan es va morir el protagonista. Aquest llibre porta moltes emocions a sobre. Emocions de cada lector que ha tingut aquest llibre a les seves mans. Jo recomano aquest llibre a tothom.

    ResponElimina
  18. És un llibre molt interessant i divertit doncs passen coses a tots moments i a mesura que vas avançant, la intriga es fa cada cop més gran, i et poses a pensar com uns nens poden descobrir tot el que passa en una excursió escolar.
    Jo, el recomanaria a la majoria dels meus amics, sobretot als més joves perquè és un llibre molt divertit.

    Teo Vizuete

    ResponElimina
  19. Títol: La Júlia i la desaparició del meteorit
    Autor: Manuel Valls
    A mi m’ha agradat molt llegir aquest llibre, ja que hi havia molta acció. Els personatges mai estaven sense fer res, i a més la protagonista és deia com jo, he llegit al llibre com si estigues a dins, vivint totes les aventures.
    Júlia Baburés

    ResponElimina
  20. Títol: El diari den Greg

    A mi m'agrada molt aquest llibre per que sempre li passa alguna cosa a aquest noi el Greg , no es gens difícil de llegir i té un vocabulari molt antenedor ja que està fet per a nois de la nostre edat.

    Joel Sarola

    ResponElimina
  21. Títol: DIARI DEL GREG
    Autor: Kinney, Jeff

    Crec que aquest llibre, és ideal per tots els públics perquè encara que sigui la vida d'un nen petit amb els seus problemes, pot interessar a tothom. Jo, quan el començo a llegir, no puc parar. El defecte d'aquest llibre, és que canvia molt radicalment de tema. Però en general, m'ha encantat perquè reflexa la vida d'un adolescent.

    Lola Castells

    ResponElimina
  22. Títol: El cas del mitjó pudent
    Autor: Joachim Friedrich
    A mi m'ha agradat molt el llibre però, tot i que té la lletra gran i espaiada he trobat que és difícil saber qui parla i m'ha costat entendre'l. Però per una altre banda he passat molt bones estones llegint-lo.

    ResponElimina
  23. el Dr. Jekyll i Mr. Hyde

    és un llibre molt interesant ja que és molt misterios a més és molt divertit, interessant, apasionant, intrigan...

    ResponElimina
  24. Títol: El cas de la misteriosa <>
    Autor: Joachim Friderich
    És una llibre molt interessant i divertit doncs passen coses a tots moments i a mesura que vas avançant, la intriga es fa cada cop més gran, i et poses a pensar com uns nens poden descobrir tot el que passa en una excursió escolar.
    Jo, el recomanaria a la majoria dels meus amics sobretot als més joves ja que és un llibre molt divertit.

    Teo Vizuete

    ResponElimina
  25. Crida del bosc

    Jo crec que és un llibre molt maco,té els seus moments d'acció i és fàcil de llegir.Aquest llibre crec que el pot llegir tothom de petits a grans perquè no té complicacions.
    Joan.Coll

    ResponElimina
  26. Títol: La gran final
    Autor: Luigi Garlando
    M'ha agradat molt aquest llibre, l'he trobat molt interessant. En teoria, haurien d'haver guanyat les Cebetes, però a causa de les injustícies del fútbol, van perdre les Cebetes. Però encara els hi queda un altre campionat, on demostraran el seu talent.
    Hugo

    ResponElimina
  27. Maurice o la cabana del pescador
    És un llibre que t'ensenya que la vida s'acaba i que per tant, cal gaudir-la. Sol costa fer les coses, i que es millor el treball en equip. I aquest home quan se li va morir la dona ja no eren un equip, que no podia anar en lloc. Un nen li va tornar a donar l'oportunitat de tornar a fer un equip, que es va tornar a desfer quan es va morir el protagonista. Aquest llibre porta moltes emocions a sobre, emocions de cada lector que ho tingut aquest llibre a les mans. Jo recomano aquest llibre a tothom

    ResponElimina
  28. TINA SUPERBRUIXA FA BROMES MÀGIQUES
    Autor: Knister
    Aquest llibre és molt fàcil de llegir, ja que s’entén molt i fa riure, com quasi tots els llibres de la Tina. Jo l’aconsello llegir a les meves amistats i a tots aquells que tenen ganes de passar una bona estona.
    Liu Fang

    ResponElimina