dimecres, 29 d’octubre del 2014

ES DEIA VANESSA. ON ÉS ARA?

Autor: Armand Matias Guiu
 La Vanessa semblava preocupada per algun fet anguniós; alguna recança la consumia per dins. L'Adrià, en Pep, el Gafes i el Sòmines van acordar d'acceptar-la al seu grup sense fer-li cap pregunta, però absolutament decidits a esbrinar què amagava. Arran d'unes colònies prop del llac Montcortès es van precipitar els esdeveniments...Una novel·la trepidant que no podràs deixar fins que l'acabis.



17 comentaris:

  1. El que més m'ha agradat del llibre es quan van anar a aquella masia i van rescatar a la Vanessa del pou.
    Jo crec que l'autor vol fer-nos prendre consciència de que quan robes alguna cosa al final sempre acabes fracassant.
    María B.

    ResponElimina
  2. El que m'ha agradat més trobo que ha estat quan feien veure que eren ocupes en una casa, la masia on hi havia la Vanessa i quant els perseguien els lladres.
    Jo crec, que les dues coses estan bé, perquè un llibre ha de ser divertit i fer-nos prendre consciencia alhora d'algun valor, en aquest cas el de l'amistat.
    Júlia Faniel

    ResponElimina
  3. És un bon llibre per quan llegeixes passes una estona divertida. Quan el comences a llegir no pots parar perquè és un llibre molt bonic. És un grup de amics que ajuden a una nena anomenada Vanessa a escapar de unes persones. És molt intrigant ja que mai saps que passarà. Ús el recomano perquè mai sabreu com acabarà.
    Yassin Hadji

    ResponElimina
  4. El que m'ha agradat més és quan en Pep i l'Adrià comencen a inventar-se històries per poder fer que la Vanessa entri a l'escola(deien tot el que pensaven en aquell moment). En tinc una altra que és quan l'Adrià i la Vanessa fugen.
    Jo crec que l'autor vol fer-nos passar una estona divertida, per les coses que fan, però també prendre
    consiència que has de vigilar molt, a tot moment, i a tots el llocs.

    Jordi Padrosa

    ResponElimina
  5. El que m'ha agradat més d'aquest llibre ha estat, que el que ho explica és el mateix protagonista, l'Adrià; també passen moltes aventures i increible.
    Jo crec que l'autor ens vol fer passar una estona divertida, perquè tots els plans que tenen són simples, divertits i efectius.

    Bernat Molina Portas

    ResponElimina
  6. El que més m'ha agradat ha estat la barreja de temps, es a dir quan comença pel nus de la història i desprès fa com un "flashback" fins al principi. A més a més crec que l'escriptor ens vol fer passar una bona estona llegint la història en la qual passen aventures i el fi és fer-ho passar bé, però també crec que en el fons hi ha una petita lliçó.
    Neus

    ResponElimina
  7. És un llibre molt intrigant, mai saps com s'acabarà. El que més m'ha agradat ha estat tota l'emoció que he passat mentre els perseguien.
    Jo crec que aquest llibre ens ha posat en consciència d'alguna cosa, de que és pot culpar algú sense que hagí fet res.
    Arnau

    ResponElimina
  8. El que m`ha agradat més és que és molt interessant perquè intriga i no pots parar de llegir-lo fins al final.
    Aquest llibre ens fa prendre consciència d'algun valor, perquè ens explica la història de una noia que és molt reservada i li passen coses rares i misterioses.
    Clàudia

    ResponElimina
  9. El que més m'ha agradat es quan l'Adrià rescata la Vanessa del pou dels segrestadors per què es molt
    maco. L'escriptor l'Armand Matias vol que passem una bona estona llegint però vol també descobrim que de grans quant tinguem fills no ens posem en embolics.
    Jordi

    ResponElimina
  10. Aquesta novel•la m'ha agradat molt perquè hi ha molt de misteri i aventures
    L'objectiu de l'autor es fer-nos prendre consciencia de que si algú te un problema l'hem d'ajudar

    Marc Serret

    ResponElimina
  11. El que m'ha agradat més d'aquesta novel·la ha estat la part que van agafar el caiac i van fer ràfting pel riu, perquè estava molt nerviós i no em podia imaginar si el lladre els atraparia o no.
    L'autor d'aquest llibre, ens volia transmetre que per la vida s'ha d'anar preparat, amb compte, mai no saps el que et pot passar. També crec que ens volia dir que ens hem de respectar amb els companys.
    David

    ResponElimina
  12. A mi el que m'ha agradat més, ha estat quan he sabut qui era qui havia agafat la Vanessa, perquè mentre llegia només volia saber això.
    M'ha fet passar una estona divertida llegint. Perquè és una novel·la que t'intriga molt i no pares de llegir fins que no saps el que vols saber.
    Arnau.S

    ResponElimina
  13. El final quan s'enamoren l'Adrià amb la Vanessa i la Vanessa li diu aquelles paraules tan boniques: Saps Adrià ... Crec que, per primera vegada a la vida, he sentit alguna cosa mes per alguna persona...
    Aquest llibre ens fa fer-os prendre consciencia d'alguna cosa. Perquè això que diu del pare etc ...
    Perquè totes les coses de la vida ens ajuden en alguna cosa.
    Ruben.Q
    Ruben Q.

    ResponElimina
  14. El llibre "Es deia Vanessa. On es ara?" és un llibre que et fa passar una estona divertida i intrigant. Per a mi llegir aquesta novel·la ha estat molt apassionant, intrigant,...
    El tros que més m'ha agradat d'aquesta novel·la era quan l'Adrià troba la Vanessa amagada al pou, i la Vanessa li diu que estava molt espantada i ha pensat molt amb ell i els seus amics, i que disitjava que la seva colla la anés a rescatar. HA set el troç que més m'ha agradat perquè quan estava llegint estava molt intrigada per saber on era i si li havien fet mal.
    Meritxell

    ResponElimina
  15. La part que m'ha agradat agradat més de la novel·la ha set ja fugida de l'Adrià, la Vanessa, el Gafes i el Somines fent ràfting per la Noguera Pallaresa. L'objectiu de l'autor és, fer-nos passar una estona divertida amb aquesta bona història, però, alhora també vol que l'història ens ensenyi que a la vida hem de tenir molt de compte.

    Pol Pujol

    ResponElimina
  16. A mi m'ha agradat molt el tros final quan passa l'aventura, que els perseguidors comencen a perseguir l'Adrià i la seva colla.
    Per a mi l'objectiu és fer-nos prendre consciència de que no s'ha de fer al mateix que han fet la colla de l'Adrià, perquè perillós.
    Arnau Aumatell

    ResponElimina
  17. El que m'ha agradat més de la novel·la és que és d'intriga perquè no saps on és la Vanessa i l'han de trobar però a mi m'agrada molt l'intriga, per passar una estona divertida diria que aquest és l'objectiu de l'autor però també que podem passar una estona divertida perquè hi havia casos que els nois s'inventaven coses que són impossibles de fer per a ells.
    Sergi

    ResponElimina