diumenge, 15 de desembre del 2013

M'expliques un conte?

Els alumnes de reforç de 1r d'ESO hem estat treballant els contes infantils ... i els hem explicat als alumnes més petits de l'escola, als de P3 i P4.

L'experiència ha estat GENIAL!!!






































6 comentaris:

  1. A mi m´ha agradat moltíssim fer el conte: Vacances amb la Laia, perquè als petits els hi va agradar molt.La Carrie m´ha ajudat molt fent el cotxe o sigui el treball que he fet, jo ho agredeixo a la Carrie.
    M´AGRADARIA MOLT TORNAR-HI!!!!!!!

    Mireia

    ResponElimina
  2. A mi amb va agradar fer l'activitat d'explicar el conte als nens petits. Els hi van agradar les corones que vaig fer. Els nens es van posar molt contens!!!

    PAU VIZUETE

    ResponElimina
  3. A mi em va agradar molt, va ser una experiència molt guai. Fer-ho davant de tot P4 A i B no va suposar molt esforç, però ens vam tenir d'esforçar en fer el conte, els hi vam portar un obsequi jo els hi vaig portar un joc de l'instrument, a mi em feia molta gràcie estaven cooperatius i es quedaven embobats. A mi m'agradaria tornar a fer el conte.

    ALEX ALVAREZ

    ResponElimina
  4. A mi em va agradar molt anar a explicar uns quants contes als petits de p3 i p4 i voldria tornar a anar a explicar contes. Al prinçipi em feia por i nervis però el final va ser divertit!!!!

    Àlex Olivares

    ResponElimina
  5. Hola ,jo sóc en Gouro . M'ha agradat molt fer aquesta activitat perquè vaig passar les hores de català fent aquest PowerPoint i vaig aprendre molt. Però em vaig ficar molt nerviós a l'hora d'exposar-lo però no va ser gaire res i m'agradaria explicar-lo a uns nens més grans.
    A mi també m'ha agradat molt fer l'obsequi i m'ho he passat molt bé.

    Gouro Diall

    ResponElimina
  6. A mi em va agradar fer aquest power point, el de les set cabretes. La primera vegada tenia nervis i al final no. Era un tema bastant fàcil, per a mi i molt divertit. Gràcies a la Carrie, que ens ha ajudat a organitzar-nos sense ella no hagués set tan divertit, cerc que els nens tambè els hi haurà agradat com jo. M'agradaria tornar a fer un tema i un power point com aquest.Gràcies Carrie!!!

    Jenabu

    ResponElimina