divendres, 24 de gener del 2014

Enlairem la llengua!

Els alumnes del grup de reforç de 1r d'ESO enlairen la llengua fent unes redaccions molt especials!


4 comentaris:

  1. EL MEU NADAL
    Aquest any m´ho he passat genial perquè hem anat a casa dels nostres amics. El tió m´ha portat moltes coses com per exemple: un mòbil, la camisa nova del Barça que és molt xula! Després el tió del meu germà ens van regalar un àlbum d´en Ferriol quan va néixer. Llavors el tió de la consogra de la meva mare em va regalar un pijama de la Betty Boop que és molt xulo! El tió de casa em va cagat un llapis, un pendrive de la Independència! El dinar de Nadal va estar molt bo! Vaig menjar galets amb l´escudella que estava boníssima! Van venir el meu germà, la meva cunyada i els meus nebots es van quedar a dinar i a sopar. Llavors el dia 26 de desembre van venir a dinar uns amics i es van quedar a dinar i a sopar i va ser molt divertit.

    ResponElimina
  2. El Nadal
    Hola, em dic Àlex Olivares i us explicaré el que els reis m'han portat: una Samsung Galaxy Tab 3, una bici elèctrica, un despertador Ungy Birs, unes monedes de xocolata, molta roba, un conte d'en Wally i un sac de dormir.
    A la nit de reis estava nerviós, tant que no podia dormir, però vaig ajudar a la mare a posar els regals de tota la família.
    Després vaig dir:
    - Si que ho poses ben posat!
    - És veritat, Àlex! - Va dir la mare - però no pots veure els regals fins demà!

    i me'n vaig anar a dormir!

    ResponElimina
  3. LES MEVES VACANCES DE NADAL.

    Vam començar les vacances de nadal el 21 de desembre i jo vaig començar a fer els deures de socials i de castellà. El 22 i el 23 de desembre vaig mirar la televisió també vaig estar estudiant català i vaig anar a jugar al parc. El 24 de desembre vaig anar al bosca agafar un tros de tronc, per fer el caga tió. Quan vaig arribar a casa el vaig decorar fent una boca, un nas i uns ulls. Vaig anar a buscar una barretina de color vermell, i li vaig posar.
    El vespre vaig agafar un tros de pala i vaig picar. Em va cagar un corrector de color blau, una caixa de punta fines etc. El 25 de desembre Fum! Fum! Fum!, estava nerviós pels regals, sota de l’arbre de nadal hi havia un mòbil, un despertador, ja que empre m’aixequen, i un puzle de 1000 peces.
    El 31 de desembre vaig anar a dormir molt tard, a les 12 en punt vaig menjar 12 raïms i va ser molt divertit. Va arribar el 2014 i va venir tota la família a parlar i a celebrar-ho .
    El dia 7 de gener del 2014 vaig ficar-me un altra vegada les piles per tornar a l’escola
    Gouro Diall

    ResponElimina
  4. La Nit de Nadal

    Va arribar la nit de Nadal i també L’any Nou.
    Hi havia una vegada un nen que li portaven poques coses però aquest any va ser diferent als altres.
    El dia de Nadal, es va despertar i va veure que havia nevat molt, tots els nens jugaven i va decidir anar-hi però tots els nens deien que no volien jugar amb ell.
    El nen va anar a la muntanya perquè ningú volia jugar amb ell, però a una nena no li va agradar que el molestessin i va anar amb ell.
    La nena li va dir:
    - Vols venir amb mi a prendre una xocolata?
    - Sí!!!- va dir el nen.
    Al cap d’una estona el nen va pensar que havia passat el millor nadal de la seva vida
    Pau Vizuete

    ResponElimina